promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csodaszép szőke szuperhős bugyija kivillant, amikor épp akcióban volt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Melissa Benoist jelmeze olyan, amit elképesztően lehet csavargatni.

Biztos, hogy ismeritek a világhírű sorozatot (amolyan DC-sorozat a Marvel-tengerben), amely a Supergirl néven vonult be a tévézés históriájába, egy nagyon erős és független női karaktert hozott nekünk, épp olyan erős a női Superman, mint a csodálatos Henry Cavill Superman bőrében.

A 34 éves Melissa Benoist Supergirl szerepét magára öltötte 2015-től, a sorozat nagy siker volt, és mintha a színésznőre öltötték volna a szerepet, nagyon jól mozog benne. Magyarországon amúgy 2016 augusztusától vetítik a sorozatot, amely egy kalandfilm-sorozat, és Kal-El unokatestvéréről szól, aki a Fantom Zónában ragadt, íhol viszont nem múlik az idő, így pedig amikor innen kiszabadul, olyan, mintha nem történt volna semmi. Később elért a Földre, majd két tudós neveli fel, végül felfedi magát a nyilvánosság előtt, megmutatja szuperképességeit, és ekkor kezdődnek igazából a kalandok.

A sorozat óriási siker, összesen 126 epizódot ért meg, és a sikerben óriási szerepe van a címszereplőnek, Melissa Benoistnak is, akit sokan valószínűleg a Glee című sorozatból ismernek. 

Benoist karrierje széles spektrumon mozog, színházi előadásoktól kezdve televíziós sorozatokig és filmekig. A "Glee" sorozatban Marley Rose karakterét alakította, ami meghozta számára az igazi áttörést a show. Supergirl szerepe lehetőséget adott arra, hogy egy erős, független női karaktert formáljon meg a képernyőn. Benoist imádták a szerepben, és nagyon sok vicces videó és kép is kikerült róla az internetre, és még a saját kis villantásait maga is megosztotta, hiszen Supergirl ruhája olyan, hogy néha megesik az, hogy a szoknya felvillan.

És íme egy kis átöltözésevolúció Supergirl módra:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás