promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végleg lebukott a nagybeteg Putyin? Kiszivárgott a videó, ami leleplezheti a betegségét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az oroszok nem örülnek hogy napvilágra került, az orosz elnök tünetei több mint gyanúsak lehetnek.

Vlagyimir Putyin meglehetősen híres ember, elég régóta, ám a több mint két éve kitört orosz-ukrán háború óta annyit foglalkoznak vele, mint soha korábban. A "megosztó személyiség" jelző rá egyáltalán nem túlzás: annak ellenére, hogy a nyugati sajtó finoman szólva sem bánik kesztyűs kézzel vele, bőven vannak, akik az orosz elnök politikájával szimpatizálnak, a nyugati tömbben is.

Ékes bizonyítéka volt ennek, hogy az amerikai sztárriporter, Tucker Carlson is Oroszországba utazott, hogy a "hallgattassék-meg-a-másik-fél-is"-elv alapján interjút készítsen Putyinnal - amit némileg képmutató módon a szólásszabadság fellegvárának nevezett demokratikus nyugaton egész egyszerűen letiltottak.

Vlagyimir Putyint körülbelül a háború kitörése óta igyekeznek a sajtóban "megölni" - emlékezzünk, a háború első szakaszába körülbelül hetente jött le cikk a legújabb halálos betegségéről: volt többek között rákos, felmerült az is, hogy már meghalt és dublőr helyettesíti, illetve a mentális állapota is gyakran téma volt.

Bevalljuk töredelmesen, hogy szerkesztőségünknek nincs olyan tagja, akinek szerepe lenne az orosz vezetésben, így száz százalékos bizonyossággal nem tudjuk kijelenteni, hogy, akit látunk, az valóban Vlagyimir Putyin, és nem egy dublőr, de az a gyanúnk, hogy az orosz elnök még nem halt meg.

Az interjúban látottak alapján a mentális képességei egyelőre rendben vannak: fejből igen komoly történelmi értekezést adott elő a kelet-európai történelemről (érettségin valószínűleg még dicséretet is kapott volna érte), és halálos kór jeleit sem demonstrálta - bár azért voltak olyan jelenetek, amik azért utalhatnak arra, hogy Putyin mostanában talán nem a legnyugodtabb.

Elemzők ezt leginkább a lábmozgásából vezették le: összeállítottak egy nem túl hosszú videót, amin kézzel igazítja meg a lábát (Parkinson-kór? Szellemi instabilitás? - nem tudjuk), illetve a torokköszörüléseit-köhintéseit is kiválogatták - ITT megtekinthető a videó, a következtetések levonásait olvasóinkra bízzuk!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás