promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékeztek VV Sziszire a Való Világ legkerekebb fenekű vörös démonára? Most cicijeit mutatta meg a majdnem 50 éves szépség
Borítókép:  Youtube - ticemitchell4275
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

VV Sziszi nem fogta vissza magát a villában, ha testiségről volt szó és most sem takargatja a gyönyörű forró bájait.

Egészen kisgyermek voltam még, amikor adásba került a Big Brother. Névről ismertem a szereplőket, de így visszanézve valamiért nálunk mindig az RTL Klub ment, így a valóság showk világába csak később merülhettem alá mélyebben, amikor elindult ennek a testvérműsora, a Való Világ. Emlékszem, egészen lenyűgözött ez az egyszerű koncepció, milliószor elképzeltem, hogy milyen lehet ott bent élni, de jó nekik, hogy nem kell iskolába járniuk, biztos nagyon szeretik egymást és barátkoznak sokat, egyszóval álomszerű élménynek tűnt a dolog. Akkor még jóval, sokkal-sokkal hosszabb is volt egy-egy évad, mint a mostaniak, így a kezdeti döbbenet után még arra is volt időm, hogy megkedveljem a szereplőket és valóban jó sokáig lehet nyomon követni a mindennapjaikat.

Nem emlékszem minden arcra név szerint, de most, hogy bejelentették az új szériát, óhatatlanul is elgondolkozom rajta, hogy kik fogtak meg annyira, hogy a Google felcsapása nélkül eszembe jusson a nevük. Az egyik ilyen szereplő, akinek még ma is kristálytisztán előttem van az arca, a ruhái, de még ha nagyon akarom a hangját is fel tudnám idézni, az VV Sziszi volt. Igazi ügyeletes jócsaj, amit a villalakók is észrevettek: a lányok féltékenyek voltak rá, a férfiakban pedig egészen más gondolatokat ébresztett. Össze is kavart a kigyúrt, szintén elég előnyös külsejű Péterrel, egészen jól megvoltak a játék ideje alatt. A második szériát amiben szerepelt végül nem ő nyerte és azóta eléggé el is tűnt a nyilvánosság elől.

És mi történt vele azóta? Ha igazak a híresztelések, akkor Mallorcán él, viszont előnyös külsején az eltelt majdnem 20 év nem rosszul alakított. Arca még most is nőies, nagy, vörös, loboncos haját más színűre váltotta, de az biztos, hogy itthon és külföldön is megfordulnak utána a férfiak.

Így néz ki most az egykori exvillalakó, 48 évesen:

Amennyiben pedig egy pajzánabb felvételt is szeretnél látni róla, akkor azt IDE kattintva megnézheted.

Neked mi a véleményed? Előnyére változott Szilvi? Felismernéd még?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás