promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívdöglesztő harmincas lett a ValóVilág szőke szépségéből, VV Seherezádé drasztikus változás ment át a műsor óta
Borítókép:  YouTube/ BlikkTV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

VV Seherezádé teljesen megváltozott, végleg leszámolt a szőke tincseivel. 

Már jó pár évadot megélt a ValóVilág, amelynek az egyik legikonikusabb szériája a 4. volt, ahol például Baukó Éva is feltűnt. Utána pedig megállíthatatlan volt a valóságshow egyből egy következő évad következett. Ebben az ötödik évadban tűnt fel VV Veronika, Cristofel és Seherezádé is. A fiatal lány akkor egészen a döntőig menetelt, végül aztán nem neki sikerült elvinnie a súlyos milliókat. Azóta azonban teljesen visszavonult a médiától, nem szerepel a címlapokon, habár Instagram-oldalán igencsak aktív. 

A VV után öt éven keresztül lemezlovas volt, beutazta a világot, majd egy saját ruhamárkát is kreált. A civil életbe jócskán belekóstolt, egy légitársasághoz is elhelyezkedett, sokáig ott dolgozott. Továbbá egy cégnek még olaszul könyvelt is. 

Minderről az RTL Fókuszában nyilatkozott, az alábbi videóban lehet megtekinteni:

Seherezádé ma már 32 éves és a külseje is igencsak megváltozott. Korábban szőke, hosszú hajú cicababaként skatulyázták be, de mára már táplálkozási tanácsadó vált belőle, sok sikersztori van a háta mögött, már ami a fogyást és az életmódváltást illeti. A haja most sötét árnyalatban úszik, elképesztően jó formában van az egykori valóságshowhős. Nem csoda, 2017-ben még egy testépítő versenyen is részt vett, azóta pedig bátrán mutat magáról dögösebb és szexibb képeket az Instagramon.

Található róla olyan fotó, amelyen a medence szélén ülve mutatja meg magát egy fekete, dögös fürdőruhában. Mellei igencsak kibuggyantak, ez pedig egyetlen egy követőjének sincs az ellenére. Egy másik fotón pedig szintén egy falatnyi fehér bikiniben pózol, mellyel teljesen megvillantotta, hogy mennyire bombaformában van. A pici bugyi aligha takar valamit, de a követői már rengetegszer megjegyezték neki, hogy ez a stílus ezerszer jobban áll neki, mint amilyen volt előzőleg. 

- Aztaaaa....Te Seherezádé vagy? Ez a style sokkal jobban áll... nem is tudom miert... megújultál. Gratula - írta egy kommentelő a fotójához. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás