promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Káoszba fulladt a TV2 műsora: Kasza Tibit kíméletlenül helyre tette a népszerű énekesnő, a nézők is teljesen kiborultak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végre valaki vette a bátorságot, és a szemébe mondta azt, ami a nézőket is évek óta zavarja.

A Szerencsekerék stabilan tartja a hétköznapokat, még akkor is, ha a mostani számok nem olyan magasak, Kaszának nincs mitől tartania, hiába is kívánják sokan a műsorvezető bukását, aki egyedi játékvezetői stílusával vívta ki nézők jelentős részének ellenszenvét.

Közülük sokan egyszerűen már nem nézik a műsort, a régi Szerencsekerék meggyalázásának tartják a modernizált változatot, sokan pedig igyekeznek nem tudomást venni a műsorvezetőről, és inkább a feladványokra összpontosítani. És persze vannak azok is, akik direkt azért ülnek le a TV elé, hogy hőböröghessenek egy kicsit.

A legutóbbi adásban azonban több olyan dolog is történt, amire nem számítottak a nézők. Az első ilyet rögtön az adás elején történt, a TV2 szerkesztői az első körös pörgetést káoszként írták le, mert egyszerűen mindenkinél 0 forintot mutatott a kijelző. Ilyen nagyon ritkán történik, az egyik civil játékos pedig - teljesen öntudatlanul, reflexszerűen - olyan szót használt utána, ami már a TV2-nek is sok volt, ki kellett sípolni.

Pedig az adásban néha benne maradnak cifra szavak, de ez már túl sok volt. Mellékesen tesszük hozzá, mi is egyet értünk a döntéssel, nem való az ilyesmi a főműsoridőbe. Annyit azért segítünk, hogy csak K és A betűkből áll a szó, nézd meg ki tudtad-e találni:

Zsolt előtte plüssfigurákkal dekorálta kis stúdiót, egy igazán öntörvényű, jókedélyű karaktert ismerhettünk fel benne, aki a legnagyobb marhaságokat is a legnagyobb komolysággal képes előadni, a lányai minden bizonnyal sokra is értékelik ezt a humort. A játék során Zsolt kipörgette a playbacket is, itt a TV2-s szerkesztők ismét résen voltak, ezt az adásrészletet is káosz a stúdióban felirattal címkézték - és őszintén szólva igazuk volt, mert Zsolt énekhangja tényleg fülsüketítő, inkább hasonlít kétségbeesett kiabálásra, mint éneklésre.

Az említett részletet itt tudjátok megnézni, de utána már tényleg rátérünk a lényegre. Kasza Tibinek ennyi is elég volt, hogy kitalálja a Titanic betétdalát:

A lényeg pedig, amire mindenki várt: Mohamed Fatima végre kimondta azt, ami már a fél országnak böki a csőrét. Lehet nem is akkora baj, hogy Kasza Tibi szünetelteti a Szerencskereket, mert helyette inkább egy másik műsort fog vezetni.

A Szerencsekerékeben tehát a Fekete Vonat énekese volt a játék sztárvendége, és nem csak a Fekete Vonatról tudhattunk meg izgalmas történeteket, hanem Fatima múltjáról is, példának okáért rendet tett a fejekben, miszerint ő nem Egyiptomban, hanem Magyarországon született, de Cserháti Zsuzsával való megismerkedésének történetét is megismerhettük. 

A pillanat pedig, amire mindenki várt, hogy valaki végre csendre intette a műsorvezetőt, aki nagyon gyakran nem hagyja a játékosokat érvényesülni, folyton beleszól mindenki mondataiba

"Nem hagyja őket beszelni mindig bele szól mindenbe. Engem zavar'; sok a felesleges beszéd."

Csak egy komment a Szerencsekerék Facebook-oldaláról a sok száz közül, amelyik azt nehezményezi, hogy Kasza Tibinek be nem áll a szája. Igaz, a mostani adással kapcsolatban sokan a játékosokat is erősen kritizálták, sokakat kiborított, hogy egyik kés sem valami éles.

Kasza mindenesetre most is az állandó kéretlen beszédével zavarta a játékosokat. Ez volt most Fatimával is, de az énekesnő rendere utasította Tibit, aki utána kicsit vissza is fogta magát. A műsor egy pontján pedig a jogász hölgynek a Fekete Vonat egyik dalát kellett volna folytatnia, amiben Kasza próbált segíteni, de ő is elrontotta a szöveget. Fatima azonban résen volt, és rögtön javította is a súlyos tévesztést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás