promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erről lehet lemaradtál:Will Smitt pofonjánál is nagyobb gyomros durrant az idei Oscaron, az egész világ egyetlen emberen röhögött
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majdnem botrány nélkül ért végett az esemény, aztán az utolsó pillanatban befutott ez.

Idén 96. alkalommal rendezték meg az Oscar-díjátadót és összességét tekintve bármennyire is szeretnénk, nem beszélhetünk az év legizgalmasabb eseményeiről. Sokan biztonsági játéknak és előre lefutott meccseknek jellemezték a gálát, de mégis csak az év egyik legnagyobb eseményéről beszélünk, így még egy unalmas Oscar-gála is izgalmasabb a legtöbb dolognál. Bár a tavalyielőtti év egyértelműen kiemelkedett a mezőnyből Will Smith pofonjával, ami egy életre beírta magát a történelembe, az idei év se telt el meglepő ódaszúrás nélkül. Aki az előbb említett színész hiányolta volna, annak még 8 évet várnia kell, mire legközelebb itt láthatja, 10 évre tiltották el ugyanis Will Smith az Oscar-gála látogatásától.

A házigazda szerepét Johnny Kimmelre osztották, ami sokakban keltett csalódást: bár a szerepét tökéletesen ellátta, mégis sokan örültek volna valami izgalmasabb választásnak, aki kicsivel több érzelmet vált ki, illetve nem szerepélt még a gála színpadán. Végül aztán sikerült neki az összes jelenlévőt és a nézőket is (legalábbis a legtöbbet megnevettetni). Mindig szimpatikus az, ha valaki tud a róla szóló kritikákon nevetni, nem sértődik meg, ha esetleg valakinek nem szimpatikus. A műsor vége felé közeledve fel is olvasott egy olyan posztot, melyben műsorvezetői képességeit nem épp pozitív módon firtatták, pedig gyakorolni volt ideje, idén állt negyedszer színpadra. A kéretlen vélemény így szólt:

„Volt-e valaha rosszabb házigazda az Oscar-gálán, mint Jimmy Kimmel? A nyitánya egy átlagon aluli ember benyomását keltette, aki túlságosan erőlködik azért, hogy olyan legyen, amilyen soha nem lehet. Szabaduljatok meg Kimmeltől, és cseréljétek le ...- „Ő mindenkit nagyobbnak, erősebbnek és elbűvölőbbnek mutatna a színpadon. Szintén egy nagyon rossz, politikailag inkorrekt műsor a ma esti, és évek óta ez van. Összefüggéstelen, unalmas és nagyon igazságtalan. Miért nem adják oda az Oscar-díjakat azoknak, akik megérdemlik? Talán így a tévés nézettségük is visszatérne a mélypontról. TEGYÜK ÚJRA NAGGYÁ AMERIKÁT!"

Bár kétségtelenül fájdalmas a mondanivaló, az mégis kárpótolhatja a műsorvezetőt, hogy kitől érkezett a hozzászólás és ki követte aznap este Kimmel munkásságát: Donald Trump volt amerikai elnök üzent neki, aki az Amerikai Egyesült Államok valaha volt egyik megosztóbb vezetője volt, akinek azóta is gyakran meggyűlik a baja a közösségi médiával és továbbra sem hajlandó véka alá rejteni a véleményét nagyjából semmiről.

Kimmel nem vette túlzottan magára a dolgot, velősen üzent az exelnöknek, miután kinevetgélte magát:

„Bla, bla, bla, bla... Oké, most nézzük, kitaláljátok-e, melyik volt elnök posztolta ezt az imént. Valaki? Nem? Nos, köszönöm, Trump elnök úr! Köszönöm, hogy figyelt, meglep, hogy még mindig. Letelt már a börtönbüntetése?"

Bár a szövegeket elvileg előre megírják a műsorvezetőknek, így a poénokat is, ez most 100 százalék improvizálás volt és jól sült el, a jelenlévők egy emberként nevettek fel, de a későbbi hozzászólásokban is éltették Kimmel gyors reakcióját és szellemes riposztját.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás