promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A személyi edzőmmel csalom a pasimat és nem tudok leállni: egész nap ölelném a tökéletes testét
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden izmomat keményen megedzi, nincs okom panaszra, csak egy gond van.

Zsuzsi életében nagyon fontos szerepet játszik a sport, az egészség és a jó megjelenés. A maximális forma kedvéért felfogadott egy személyi edzőt, ami azonban nem várt változásokat hozott az életében. Most az ő történetét olvashatjátok:

Világ életemben nagyon hiú voltam a külsőmet illetően. Már egészen fiatal koromtól kezdve nagyon adok a megjelenésemre, szeretem, ha másokból elismert vált ki a látványom. Ha szégyen, ha nem, őszintén bevallom, hogy a szépség megszállottja vagyok, partnert is így kerestem magamnak. Általában modell srácokkal, focistákkal randiztam, de egy két híresség is szerepelt a listámon. A mostani párom Kornél is egy igazi Adonisz volt. A strandon találkoztunk, a hasa kockás volt, a karja és a combja izmos, látszott, hogy sok időt tölt a konditeremben. Azonnal megtetszettünk egymásnak és nem is vártunk sokat: szenvedélyes viszonyba kezdtünk. Minden fantasztikus volt és úgy gondoltuk, hogy tökéletesen összeillünk, így belevágtunk egy komoly kapcsolatba.

Azonban ahogy telt az idő, azt kezdtem észrevenni, hogy Kornél izmai kezdenek eltűnni. A hasán lévő kockákra szép lassan zsír rakódott le és a feszes fenék is inkább már hájjal töltötte ki a nadrágot. Fogalmam sem volt, hogyan beszéljek vele erről, mégis csak a párom és szeretem, de egyre kevésbé láttam vonzónak. Aztán egyik nap szóba hoztam a fogyást, a reakciójától pedig teljesen elképedtem. Azt mondta, hogy elfáradt és nem akar már annyit hajtani, nem akar kalóriát számolgatni, nem szeretne órákat edzeni. Pihenni akar és velem lenni, hiszen nem a külső a legfontosabb.

Mintha szíven ütöttek volna. Persze, fontos más is, de hogy mondhat ilyet az a srác, aki nem sokkal ezelőtt még a leghelyesebb pasi volt Magyarországon? Úgy tűnt komolyan is gondolta amit mond, a fogyás nem volt napirendi ponton, a kanapén sütikézés azonban annál inkább. Nekem így nem volt kedvem vele semmit csinálni, unalmas lett a viszonyunk.

Kettőnk helyett is elkezdtem edzeni, naponta órákat voltam a konditeremben. Ki akartam hozni magamból a maximumot és ehhez egy személyi edző segítségét kértem. Amikor először megláttam az edzőmet, akkor hirtelen a torkomban kezdett dobogni a szívem: Zsolt piszkosul sármos volt és tudta is magáról. Egy feszülős atléta volt rajta, ami tökéletesen megmutatta minden izmát. Én sem voltam épp túlöltözve és kifejezett elégedettséggel töltött el, hogy végigásztázott rajtam a tekintete. Mikor a szemébe néztem nem jött zavarba, hanem kicsit a szájába harapott, majd azt mondta kezdjük el a közös munkát.

Két hétig tudtam hűséges maradni, de már azon a napon letéptem volna róla minden ruhát. Azóta Zsolttal két órát edzünk minden nap, egy órát pedig egészen másféle edzéssel töltünk. Szeretem a barátomat, de semmi vonzalmat nem érzek már iránta, erről pedig maximálisan ő tehet. Nem tartom magam hibásnak.

Zsolt benne lenne, hogy komolyabbra forduljanak a dolgok, én viszont nem vagyok jó ebben a szakítósdiban, ráadásul együtt is élünk, nagyon kínos lenne szétköltözni. Kértem még egy kis időt, azonban Zsolt is türelmetlen, azt mondja, hogy nem akar rajtam senkivel osztozni és az sem érdekli, hogy testiség már egyáltalán nincs közöttünk Kornéllal. Időnként ugyan próbálkozik, de olyankor elhajtom és egy ideje már nem is kezdeményez. Fogalmam sincs hogyan fogja viselni a szakítást, de azt tudom, hogy olyan férfival akarok lenni, aki ad magára, aki törődik magával és mindent megtesz azért, hogy a másiknak a legjobb formáját mutathassa. És Zsolt ilyennek tűnik, Kornél meg mehet a fenébe a chipseivel meg a süteményeivel együtt.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás