promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenkinek elege lett: hazugságvizsgálóra kötötték Tóth Gabit, természetesen bejelzett a műszer
Borítókép:  Youtube - MutasdMagad
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs és Vadon Jani faggatta: Ennél a kérdésnél bukott meg az énekesnő.

Nem túlzás azt mondani, hogy mostanában a csapból is Tóth Gabi folyik, nincs olyan nap, hogy ne látna napvilágot egy új hír Magyarországos ügyeletes botránykirálynőjétől. Lehet azon vitatkozni, hogy ezt Gabi magának köszönheti-e, illetve, hogy mennyire élvezi ezt a szerepet, de a róla szóló hírek olvasói is megérnek egy misét. Úton útfélen az az általánosan elfogadott vélemény jön szembe az emberektől, hogy őket bizony Gabi egyáltalán nem érdekli, de hát a számok nem hazudnak. A videók, amikben szerepel hatalmas nézettséget olvas, a cikkek, amiket róla írnak, szintén remek számokat produkál. Ilyen formában tehát valaki nem mond igazat és valamilyen furcsa módon mégis csak az a helyzet, hogy senki nem akarja beismerni, de amúgy mindenki kíváncsi Gabi magánéletére.

Már korábban is kifejezetten megosztó személyiség volt, egészen a Megasztáros szereplése óta. Sokan titulálták nyafogósnak, hisztisnek, ellenszenvesnek, volt akit pedig kifejezetten az énekhangja idegesített. De Gabi ment, csinálta, igyekezett nem foglalkozni a karrierje eleje óta őt érő negatív kritikákkal és határozottan irigylésre méltó önbizalommal élte és szerintem éli még ma is a mindennapjait.

Ezt szerette volna kideríteni az RTL Klub és pontot tenni a találgatásoknak: vajon Tóth Gabi mennyi mindenben nem mond igazat? 2013-ban forgatták le azt az adást, ami végül a televízióba sajnos nem került be, melyben Sebestyén Balázs és Vadon Jani a hazugságvizsgálóra kötött Tóth Gabinak szegezett neki nehéz kérdéseket, az énekesnő pedig próbált ezekre őszintén válaszolni, több kevesebb sikerrel. És mik voltak a kérdések? Lássuk.

Megkérdezték tőle, hogy szerinte ő-e Magyarország legtehetségesebb énekesnője, mire Gabi hezitálás nélkül igennel felelt a gép pedig nem jelzett hazugságot, tehát tényleg így gondolja. Megkérdezték azt is, hogy testvérét, Verát jó énekesnőnek tartja-e, amire határozott és őszinte igen volt a válasz. Azt is megkérdezte, hogy akkori zenésztársa, Lola szerinte jobb lenne-e bolti eladónak, amire nemmel felelt, ekkor azonban a gép hazugságot jelzett, ami kifejezetten kellemetlen, Lolát ezek szerint nem tartotta jó énekesnek Gabriella kisasszony. Megkérdezték, hogy a Megasztár, vagy az X-Faktor jobb tehetségkutató műsor-e, de mikor Gabi az X-Faktort mondta, akkor a gép ismét hazugságot jelzett. Ezt mondjuk nem rójuk fel neki, hiszen az ország a Megasztárba ismerte meg, titkon biztosan odahúzott a szíve. Ismét feltették a kérdést, ismét az X-Faktort választotta, a gép pedig ismét jelzett.

Sajnos a videó nem áll rendelkezésre, csak írásos feljegyzések maradtak a műsorról, mivel a csatorna végül úgy döntött, hogy kerül tévébe az ominózus forgatás.

Így egy újabb, friss videót mutatunk Gabiról, azt pedig mindenki döntse el maga, hogy a gép hányszor jelezne be:

Forrás: borsonline.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás