promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló hír jött Tóth Gabiról és a Fricska-fiúról: tragédia is történhetett volna
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi és Papp Máté Bence épphogy elkerülték a katasztrófát.

Mint arról valamennyi hazai médium beszámolt, szombaton kigyulladt a visegrádi Hotel Silvanus 4. emelete. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, hogy megfékezzék a lángokat, amik 200-300 négyzetméteren tomboltak. A katasztrófavédelem megerősítette, hogy a Hotel Silvanus-nak a tetőszerkezete és a felső emelete gyulladt ki.


A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n közölte, hogy a tűz miatt teljes szélességében és hosszában lezárták a hotelhez vezető Panoráma utat. A tűzoltók a legmagasabb riasztási fokozatnak megfelelő erőkkel, több vízsugárral oltanak, és igyekeznek megakadályozni a tűz továbbterjedését. A visegrádi hotelben 200 vendég tartózkodott - információk szerint mindent sikerült időben evakuálni.

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett szentendrei, esztergomi és fővárosi hivatásos, valamint szentendrei, szigetmonostori, visegrádi és leányfalui önkéntes tűzoltók vonultak ki a tűzesethez, akik összesen 14 vízsugárral oltották a lángokat. A munkálatokat fővárosi, váci, gödöllői és budaörsi vízszállítók is segítették.

Íme egy videó a lángoló hotelről:


Közben új hírek is érkeztek a visegrádi hotelben tomboló tűzről: Pintér Sándor igazgató elmondása szerint valószínűleg elektromos probléma okozta a tüzet. Miközben a tűzoltók dolgoztak, a vendégek a közeliparkolóban várakoztak, ahol buszok és melegedők állnak a rendelkezésükre. A hotel közlése szerint a következő órákban minden vendég visszakapja az értékeit, akik szeretnének, haza mehetnek, a többieknek a hotel alkalmazottai pedig új szobákat foglalnak.

Az eset során személyi sérülés nem történt; Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője elmondta, hogy a helyszínre három mentőhelikoptert és számos mentőautót riasztottak.

Mint kiderült, a szálloda vendégei között volt a napokban Tóth Gabi és párja, a Fricska alapítója, Papp Máté Bence. Szerencsére az énekesnő és a férfi csak egyetlen napra szállt meg Visegrádon, tehát ők már nem voltak ott, amikor a tűz keletkezett. Minden bizonnyal most fellélegeztek kicsit a sztárpár rajongói, hiszen ha csak pár nappal később mentek volna, ne adj isten tragédia is történhetett volna.

Gabi és Papp Máté Bence pihenés, kikapcsolódás, és Tóth Vera születésnapja miatt utazott el a Silvanus-ba, ugyanis Gabi nővére március 3-án lett 39 éves.

„Sok munkával teli hetekben, elszökni egy napra veled. Vera szülinapoztunk”

- írta a fotók mellé Tóth Gabi, amin szerelemesen öleli a Fricska-fiút.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás