promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Dancing with the Stars táncosnője gyomorszorítóan kellemetlen képet mutatott, az egész ország azon csámcsog mi szükség volt erre
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengetegen csalódtak az eddig kedvelt táncosnőben, sokan nem értik mit akart ezzel elérni.

Az idei Dancing with the Stars bőven tartogatott izgalmat a nézőknek a versenyen kívül is. Bár a versenyben is remek összecsapásokat, izgalmas párbajokat és tökéletes párosokat láthattunk, az igazi dráma mégis a műsoron kívül zajlott. Az emberek több páros kapcsán is találgatásokba kezdtek. A legkézenfekvőbb és egyben legnépszerűbb elméletnek Mikes Anna és Krausz Gábor összeboronálása tűnt, főképp ez a szál kötötte le a nézőket. Furcsa mód végül igazuk lett és a versenyt megnyerő páros a való életben is egymásra talált és azóta is boldog párként élnek együtt.

A másik pár, akik kapcsán elindultak a találgatások, az Bődi Dénes és Hunyadi Donatella volt. Ekkor még úgy lehetett tudni, hogy mindketten a szinglik táborát erősítik, így volt remény arra, hogy közöttük is szerelem szövődik. Azonban ezt a pletykát az egyik érintett hamar megcáfolta: Donatella egy másik férfival kézen fogva jelent meg egy nyilvános eseményen, ezzel pedig ez a szál elhalt.

A harmadik, ám legvalószínűtlenebb páros, akik között gyengéd érzelmeket sejtettek, az Stana Alexandra és Marics Peti párosa volt, akik között kétségtelenül működött a kémia, ennek is köszönhető, hogy egészen a műsor második helyéig táncolták el magukat.

Stana Alexandráról és Marics Petiről ilyen videók lepték el a netet:

Marics Peti magánéletéről a Tóth Andival való szakítása óta nem sokat tudni, Stana Alexandra pedig ekkor még párkapcsolatban élt Meggyes Dáviddal. Ezután után jelentkeztek a Párharc című műsorban, ahol nem titkolták: válságba jutott a kapcsolatuk és próbálják azt megjavítani. Azt csak kitekintésnek írom le, hogy nem egészen értem azt a magyar sztárvilágban, hogy egy instabil lábakon álló kapcsolatnál miért tartják megoldásnak egy kamerákkal és feszültséggel, valamint rengeteg emberrel teli közegbe bevinni a problémákat, ettől megoldást remélve, de valamiért errefelé ez a módi. A kapcsolatot végül nem sikerült megmenteni, szakítottak. Nem sokkal ezután pedig Meggyes Dávidról máris olyan fotók kezdtek el az interneten terjedni, hogy egy másik hölgyhöz került közelebb.

A dolog pikantériája, hogy amikor Stana Alexandrával kezdtek egymáshoz közelebb kerülni, még Horváth Grétának volta párja, végül ők szakítottak. Gréta érthetően nem kellemesen emlékszik vissza Dávidra, többször is távolságtartóan, már-már barátságtalanul nyilatkozott róla és Stana Alexandrát sem zárta a szívébe.

Ezért is teljesen érthetetlen nemrég megjelent fotó, amelyen a két (megcsalt? felszarvazott? sértett?) nő egymás mellett mosolyog. Vagyis: Alexandra mosolyog, Horváth Gréta arcán azért látszik valamiféle "ez azért elég kellemetlen" árnyalat.

A képet Alexandra tette közzé, ezzel a felirattal:

Volt közös témánk # girlpower

Több se kellett az internet népének, alig lehet pozitív hozzászólást olvasni a fotó alatt. A legtöbben kínosnak, erőltetettnek, feleslegesnek és ízléstelennek titulálták a fotót, amiből minden süt, csak a női erő nem. Nem tudni mi volt ezzel az egyébként két gyönyörű nő célja, de az biztos, hogy ez most félrement.

A fotót ide kattintva tekintheted meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás