promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexi fotóval üzent Marics Petinek Stana Alexandra? A létező összes trükköt bevetette a hódításhoz a táncosnő
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rajongók már hetek óta találgatják, hogy együtt lehet-e Stana Alexandra és Marics Peti.

Mióta kiderült, hogy a Dancing with the Stars alatt véget ért Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata, rengetegen kezdték találgatni, hogy a szakítást valójában az okozhatta-e, hogy a táncosnő összemelegedett műsorbéli partnerével, Marics Petivel.

Dávid és Alexandra egyébként a Párharc című műsorban még együtt versenyeztek, a műsort azonban már jóval korábban leforgatták, a páros kapcsolata pedig csak ezt követően romlott meg végérvényesen. A hírek szerint a táncosnő a szakítás után az édesanyjához költözött, akinek az otthona mindössze néhány utcányira van attól a lakástól, ahol éltek.

A szakítás híre után azonnal záporozni kezdtek a kommentek a rajongók részéről, sokan ugyanis teljesen biztosan voltak benne, hogy Alexandra összejött táncpartnerével Marics Petivel és emiatt szakított a szerelmével.

Nem bírta megállni, hogy ne próbálja ki Maricsot. Nem hiszem hogy lesz belőle kapcsolat, inkább csak kaland

- írta például egy kommentelő a felmerült pletyka hallatán. 

A Redditen pedig azóta is megy a találgatás az állítólagos kapcsolatról, amire az alábbi érdekesnek tűnő kommentek is megerősítenek.

Nagyon fantáziátlan és minden profizmust nélkülözőnek tűnik hogy minden évben összejönnek a párjaikkal

Szerintem egyértelműen le jön, hogy Stana Alexandra oda meg vissza van Petiért. Fordítva szerintem nincs így. Marics csak simán közvetlen. De amiket a nő produkál, hát a vak is látja.. A Mokkában is össze-vissza simogatta Petit, de igazából folyamatosan úgy néz Petire, mintha az utolsó kedvenc csokija lenne a boltban.

Hogy Stana Alexandra tényleg összejött-e Marics Petivel, azt azóta sem tudni, a hírt ugyanis egyikük sem erősítette meg vagy cáfolta. A táncosnő azonban most egy igen szexi fotóval lepte meg követőit, amelyen igencsak kilátszanak a mellei.

Alexandra egy szexi fehérneműben látható új fotóján, ami láttán kétségkívül sokaknak elakadt a lélegzete. A táncosnő tökéletes alakja bizonyára Marics Petinek is bejön, ezek után pedig ki tudja, lehet ezzel akarta felhívni a ValMar énekesének a figyelmét arra, hogy mit is hagyott ki.

De most nézzük is a szexi fotót!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás