promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válás helyett a harmadik babáját várja Meghan Markle? Harry herceg most véget vetett a találgatásoknak
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan már találgatják mikor jöhet a harmadik gyerek Harryéknél.

Mostanában zajlott az élet a brit királyi család háza táján. Minden azzal kezdődött, hogy Katalin hercegné komolyabb hasi műtéten esett át, majd III. Károly királyról is sorban jöttek a különböző orvosi hírek, és kiderült, hogy rákbetegségben szenved.

A hír hallatán még Harry herceg is visszatért Londonba egy villámlátogatásra, még úgy is hogy felesége Meghan nem is tartott vele az útja során. Ezt követően azonnal felvetődtek a pletykák, melyek szerint Sussex hercegnője soha többé nem akarja betenni a lábát Angliába, miután rengeteg negatív tapasztalatot szerzett a királyi család tagjaként.

A királyi család szakértője, Omid Scobie azt állította az Endgame című könyvében , hogy Sussex hercegnője soha nem érezte otthon magát az Egyesült Királyságban és Meghan "soha többé nem akarja betenni a lábát Angliába. Ha pedig ez igaz akkor az is előfordulhat, hogy a nézeteltérések miatt veszélybe kerülhet az álompár házassága, Harry ugyanis nagyon szeretne véglegesen visszaköltözni szülőföldjére, felesége azonban folyamatosan ellenáll ennek a tervének.

Erről bővebben alábbi cikkünkben be is számoltunk:

Harry és Meghan azóta is folyamatos egymásnak ellentmondó híresztelések közepén találja magát, most ugyanis válás helyett sokan azon töprengenek mikor jöhet a haramadik gyermek a hercegi pár háza táján. 

Ez a kérdés azért is merült fel, mert az első két gyermekük és két-két év korkülönbséggel született, kislányuk Lilibeth pedig most kétéves így pont itt lenne az ideje a harmadik bébinek.

Nem is csoda, hogy sok rajongó fejében fel is merült, hogy érkezhet az újabb gyermekáldás Harryéknél, különösen annak fényében, hogy Harry bátyja, Vilmos herceg három gyermek édesapja, unokatestvérének, Zara Tindallnak pedig szintén három gyermeke van.

A jelek azonban egyáltalán nem erre utalnak, a pár korábbi nyilatkozatai alapján ugyanis nem valószínű, hogy a harmadik baba jelenleg a tervek között szerepel.

Erre utal Harry herceg korábbi nyilatkozata is, míg ugyanis Meghan Markle Lilibettel volt terhes, Károly király fia Oprah Winfrey-nek azt mondta:

Én csak hálás vagyok a gyermekeimért. Bármelyik, egy vagy kettő, csodálatos, hogy vannak de, hogy van egy fiú, aztán egy lány, mi mást kívánhatnál még? Most már megvan a családunk, itt vagyunk mi négyen és a két kutyánk.

Úgy tűnik tehát, hogy ezeknek a pletykáknak nincs alapja jelenleg, ám ki tudja Harry herceg és Meghan Markle nem egy meglepetést okozott már az elmúlt években.

Forrás: Hello Magazine / Kiskegyed

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás