promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elválhat Harry herceg és Meghan Markle? A herceg súlyos döntése padlóra küldte feleségét, gyülekeznek a felhők az álompár feje fölött
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Komoly nézeteltérések alakultak ki Harry herceg és Meghan Markle között.

Komoly vihar jöhet Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatában, a párhoz közel álló források ugyanis úgy tartják, hogy III. Károly kisebbik fia nagyon szeretne hazaköltözni az Egyesült Királyságba családjával, ám Sussex hercegnéje nincs annyira elragadtatva ettől az ötlettől.

Harry herceg nemrégiben jelentette be, hogy hamarosan ismét az Egyesült Királyságba látogat. A herceg február elején már egyszer haza repült, miután kiderült, hogy édesapjánál, III. Károlynál rákos megbetegedést diagnosztizáltak, ám egy pár órás találkozó után azonnal visszament az Egyesült Államokba.  A Good Morning America című műsorban azonban Harry most a következőket mondta:

Más utakat is tervezek, amelyek az Egyesült Királyságon keresztül visznek át a helyszínre vagy egyenesen ott találhatók, hogy a lehető legtöbbször meglátogathassam a családomat.

Egy forrás pedig most ennek kapcsán elárulta, hogy Harry azt szeretné, ha felesége Meghan és gyermekeik Archie herceg és Lilibet hercegnő is csatlakozna hozzá ezeken az utazásokon, ám felesége finoman szólva sincs elragadtatva az ötlettől.

Harry vélhetően már heteken belül visszatér Londonba, hogy megünnepelje az Invictus Games elnevezésű sportverseny 10. évfordulóját, melyen a részt vevő sportolók sérült katonák és veteránok. A herceg vélhetően májusban utazik majd vissza a Szent Pál-székesegyházba rendezendő ünnepségre.

Határozottan azt akarja, hogy Meghan és a gyerekek csatlakozzanak hozzá, de úgy gondolom, hogy felesége fél, és szerintem nagyon kényelmetlennek tartja az Egyesült Királyságban való tartózkodást. Szerintem Meghan tudja, hogy ha a múltban nem volt helye ott, akkor ez most sem lenne másként. 

- mesélte egy a Mirror által idézett forrás.

Meghan egyébként nem csatlakozott a férjéhez az Egyesült Királyságba tartó korábbi útján sem, amikor III. Károlyt látogatta meg és úgy gondolják, hogy soha többé nem akarja betenni a lábát Angliába, miután rengeteg negatív tapasztalatot szerzett a királyi család tagjaként.

A királyi család szakértője, Omid Scobie azt állította az Endgame című könyvében , hogy Sussex hercegnője soha nem érezte otthon magát az Egyesült Királyságban és Meghan "soha többé nem akarja betenni a lábát Angliába. Ha pedig ez igaz akkor az is előfordulhat, hogy a nézeteltérések miatt veszélybe kerülhet az álompár házassága, Harry ugyanis nagyon szeretne véglegesen visszaköltözni szülőföldjére, felesége azonban folyamatosan ellenáll ennek a tervének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás