promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Porig alázták Harry herceget és Meghan Markle-t, a média szava is elállt attól amit a fejükhöz vágtak
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry herceget és Meghan Markle-t ismét keményen betámadták.

Harry herceg és Meghan Markle nemrégiben elindították az Invictus Games elnevezésű sportversenyt, Vancouverben amelyen a részt vevő sportolók sérült katonák és veteránok, ám mégsem ezzel kerültek a címlapokra, hanem azzal, hogy kiderült, gyerekeik új vezetéknevet vesznek fel, véget vetve egy nem kevesebb mint 64 éves hagyománynak .

A királyi pár újabb balhéja azonban még itt sem ért véget, most ugyanis Harry és Meghan arra kényszerült, hogy határozottan cáfolniuk kellett azokat az állításokat, amelyek szerint az Invictus Games miatt Vancouverbe tett kiruccanásukon be kell tartaniuk a szabályokat, ha meg akarják menteni kapcsolatukat a királyi családdal.

Az újabb balhé azt követően alakult ki, hogy a Telegraph királyi szakértője Hanna Furness azzal fenyegette mg a duót, hogy három napjuk van arra, hogy bebizonyítsák a királyi család tagjainak, hogy tudnak viselkedni a vancouveri nyilvános rendezvényeken. Harry egyébként nemrégiben meglátogatta édesapját, Károly királyt, miután értesült a rákbetegségével kapcsolatos szomorú hírekről.

Rövid találkozásuk után pedig azonnal azt kezdték el pletykálni, hogy Harry herceg lassan újjáépítheti a kapcsolatot az Egyesült Királyságban székelő királyi klánnal. A királyi szakértő, Furness azonban fenntartja azt az állítását, hogy ha Harry és Meghan jó viszonyban akarnak maradni Károly királlyal, és esetleg rendbe akarják hozni a kapcsolatukat Vilmos herceggel és Katalin hercegnével, akkor most Kanadában erősen be kell fogniuk a szájukat.

Sussex hercegének és hercegnőjének szóvivője ennek kapcsán most a The Mirror- nak ezt mondta:

Újra és újra hallottuk, hogy a pár számára bizonyos lehetőségek vagy megnyílnak vagy megszakadnak. Azonban ők még mindig itt vannak. Folyamatosan dolgoznak és folytatják azt amiben hisznek, annak ellenére, hogy folyamatosan kritizálják őket. Harry és Meghan nem fog összetörni ezek miatt

Nem csak ez a beszólás váltott ki azonban nagy botrányt, nemrégiben ugyanis kiderült az is, hogy a közvélemény szerint Meghan Markle arra használta fel a férjével közös új weboldaluk elindítását, hogy változtatásokat hajtson végre saját nyilvános megítélésén, mégpedig a hivatalos neve megváltoztatásával.

Erről alábbi cikkünkben számoltunk be részletesen:

Forrás: Daily Star

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás