promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti most elmondta Hajdú Péternek: megbeszélte G.w.M-mel, hogy mondhatja-e Edinának, azt hogy b*zd meg
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A két férfi jó előre tisztázta a játékszabályokat, de mit szólt Edina, hogy mindezt a feje felett beszélték meg?

A beköltözve Hajdú Péterhez minden adása rengeteg izgalmat tartogat, azt csodáljuk, hogy még sem Krausz Gábor, sem Tóth Gabi nem szerepelt a műsorban, pedig vélhetően nézettségi csúcsot döntene az adás. De ne aggódjunk, ami késik nem múlik és a mostani vendége is igen pikáns dolgokat árult el egykori kapcsolatáról, ezzel pedig ismét beleshetünk két (három) ember magánéletébe. Csuti, vagyis Szabó András fogadta el a sztárműsorvezető meghívását és természetesen hamar szóbakerültek a sikamlósabb témák, de pontosan ezt is várjuk Hajdú Pétertől. Ha valaki esetleg nem emlékezne, akkor Csuti volt Kulcsár Edina párja, és hasonlóan nagy felháborodást keltett a válásuk bejelentése, mint a fent említett exházaspáré. Edina már a kapcsolat hivatalos vége előtt elvilekben szorosabb viszonyba bonyolódott új férjével, G.w.M.-mel. A házaspár hiába tűnik felhőtlenül boldognak, finoman szólva is megosztják a közvéleményt, egyre durvább pletykák kelnek szárnyra kettőjük viszonyáról, amit az érintett felek is egyre nehezebben viselnek.

Edina és G.w.M. mintha tudatosan gondoskodnának róla, hogy a közvélemény érdeklődése ne csituljon irántuk, hetente tesznek valami olyat, amivel totális kiakasztják az embereket. Ott volt Edina botrányos sorozata, melyben előfizetőinek kínált privát tartalmakat, G.w.M. betegsége, a lemondott koncertekkel és hangulatingadozásokkal, az éjszaka közép leszervezett random kocsikázások, most pedig bombaként robbant a hír, hogy Edina ismét várandós, kisfiút hord a szíve alatt. Bár voltak erre utaló jelek, de hivatalosan a pár nemrég jelentette, hogy bővül a család és a kis Amara testvérkét kap maga mellé. Kulcsár Edina és férje is ezzel négy gyermekes szülők lesznek.

Mindketten nagyon várják a gyermek érkezését és mindenki kíváncsi volt arra is hogy Edina volt férje hogyan viszonyul ahhoz, hogy két közös gyermekük újabb kistestvért kap. Bár Csuti a bejelentés előtt volt Hajdú Péter vendége, így erről nem tudták őt megkérdezni, mondott azonban érdekes dolgokat. Elmesélte, hogy egyáltalán nem kommunikál volt feleségével és annak új párjával, kifejezetten csak a gyerekeket érintő ügyekről esik szó kettőjük között. Természetesen szóba került az a szóbeszéd is, hogy G.w.M. esetleg bánthatta-e Edinát, de ezt Csuti határozottan cáfolta. Mint mondta, nem vett észre a gyermekein semmi olyan változást, ami miatt azt érzi, hogy közbe kellene lépnie, vagy egyáltalán csak kíváncsiskodnia kellene arról, hogy mi zajlik Edináék háztartásában. Azt azonban nyomatékosította, hogy a legapróbb jelnél ugrana, hiszen a gyermekei testi lelki egészsége a legfontosabb számára.

Azonban Edina új kapcsolatát is tiszteletben tartotta, olyannyira, hogy leült Edina új párjával, hogy átbeszélték, mi az ami belefér Márknak és mi az ami nem, hogyan kommunikálhat a továbbiakban Edinával és még a káromkodás is szóba került:

"Márkkal nekünk az elején pár dolgot le kellett egyeztetnünk. … Mi fér bele, mi nem fér bele. Például, hogy az ő asszonya beszélhet-e más férfival, vagy mondjuk én írhatom-e Edinának, hogy „b*zd meg”, ha mondjuk mi veszekszünk valami miatt. Volt arra példa, hogy Edina nem megfelelő stílusban írt nekem és ha mondjuk olyan hangulatban talált, akkor elindult köztünk egy egészen másfajta kommunikáció, mint ahogyan mondjuk most kommunikálunk. Egyébként most a legnagyobb békében vagyunk".

Ez mindenképpen becsülendő Csutitól, a közöttük történtek ellenére igazán határozottan, egyenesen és férfiasan intézte ezt a dolgot. Azt ,hogy Edina ehhez mit szólt, nem tudjuk, de vélhetőn ő is értékelte a volt férje gesztusát.

Kíváncsian várjuk, hogy Edina terhességével kapcsolatban is megszólal-e, az adásrészletet pedig, amelyben elhangzik az ominózus mondat:

A teljes adást pedig ide kattintva tudod megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás