promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina ismét babát vár? G.w.M kotyogta ki a hírt, miszerint felesége egy kisfiút hord a szíve alatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy tűnik, hogy Kulcsár Edina ismét babát vár.

Kulcsár Edina már hosszú évek óta a bulvársajtó egyik legkelendőbb celebjének számít, az egykori szépségkirálynő pedig meg is tesz mindent annak érdekében, hogy folyamatosan a címlapokra kerüljön.

Amióta elvált Csutitól és összejött G.w.M-mel, szinte nap mint újabb hírek jelennek meg vele kapcsolatban. Edinának van már egy saját Instagram stream csatornája is, ahol az életükről tudósít, előfizetési díj ellenében. Ezen a csatornán pedig először is G.w.M. kórházi ágya mellől tett közzé felvételeket, bár férje kifejezetten kérte Edinát, hogy ne filmezzen, a felvétel mégis felkerült a világhálóra. Később opedig mindenhova begyűrűzött a legújabb pletyka, miszerint a szerelemgyermekük, Amara után ismét gyermekáldás elé néz a pár. 

Az egykori szépségkirálynő mindeddig nem reagált a pletykákra, azonban férje, G.w.M most egy videóban elszólta magát. Edina és férje, Varga Márk, azaz G.w.M tavaly év végén indították el saját valóságshow-jukat, a reality második évadának záró epizódjában azonban G.w.M egy sokatmondó kérdést tett fel szerelmének, ami pontot tehet a találgatások végére. 

Oké Edina, megcsináltad a tesztet?

- kérdezte sejtelmesen feleségétől a rapper.

Az Origo pedig arról ír, hogy a kérdésre nemrég választ is kaptak a nézők, a lap szerint ugyanis kiderült, hogy Kulcsár Edina kisfiút vár, aki már három hónapos.

Nagyon boldog vagyok, mert most már világgá tudtam kürtölni azóta, és kisfiam lesz. Mióta összejöttem Edinával, azt mondtam, hogy szüljél nekem egy kisfiút. Akarok egy kisfiút tőled

- idézték a rapper szavait, aki nagyon várja ár a kisfia érkezését.

Kulcsár Edina hozzátette, hogy nagyon boldogok és izgatottak, s már lassan  terhessége 15. heténél jár, és bár próbálták titokban tartani, most megosztották a nyilvánossággal az örömhírt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás