promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erdélye Mónika döbbenetesen megváltozott, nála már csak lánya felismerhetetlenebb: meseszép fiatal nővé cseperedett a kis Molli
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hol van már a közös slime készítés? Rá sem ismerünk a Mónika show háziasszonyára, a kislányát pedig nem hisszük el.

Régen minden jobb volt, tartja a mondás. Igaz ez a televíziózásra is, amikor még a trash is minőségibb volt. Ha a 2000-es évek tévézési kultúrájára gondolunk, akkor egészen biztosan cinkos összenézések vannak több generációban és csípőből rávágják azt a műsort ami először eszükbe jut: nem, nem a Barátok közt (bár tény, hogy ez is megkerülhetetlen sorozat volt). A Mónika show. Emberek ezreit, tízezreit, százezreit szegezte a tévéképernyő elé, a csatorna egyik legsikeresebb műsora volt. Ilyen szintű abszurditással és groteszk társadalomképpel azóta sem találkozhattunk. Vannak persze Kőgazdag fiatalok, meg Város királynői, vannak valóságshowk és realityk, de az nem olyan. A Mónika Shownak hangulata volt.

Úgy volt kellemetlen nézni, hogy valójában nem volt kellemetlen. Okozott persze némi rosszérzést a jóérzésűbb nézőknek, hogy ők itt most olyan emberek problémáin nevetnek, akik náluk jóval szerencsétlenebb helyzetben vannak és potom pár ezer forintért a családjuk titkait árusítják ki. Bohócot csináltak magukból és többeken látszott, hogy valós segítséget várnak a műsor vezetőjétől: Erdélyi Mónikától. Mónika foglalkoztatása különösen groteszk volt a műsorban, mert nála jámborabb, báránylelkűbb és aranyosabb nőt nehezen tudunk elképzelni. Fejlett igazságérzékével, humorával (aminek a megértéséhez szintén kellett egy kis gógyi) még a legmocskosszájúbb vendéget is helyreutasította, adtak a szavára a meghívottak.

Emékeztek még Erdélyi Mónika és lánya cukiskodó videóira? Mintha csak tegnap lett volna, hogy Molli még serényen gyúrta az év slágertermékét anyukájável, a Slime-ot:

Volt persze, amikor nem bírt el velük, erre volt az alkalmazott biztonsági szolgálat. De összességében Mónika a maga kedves módján valóban próbált segíteni az odavetődött szerencsétleneknek. A műsor sikere abban rejlett, hogy mindenkit meg tudott nevettetni: volt, aki mély megdöbbenéssel (és valljuk be) lenézéssel figyelte a stúdióban kibontakozó cselekményt, a párbeszédeket, megint mások pedig azonosulni tudtak a szereplőkkel mert ők maguk is hasonló stílusban kommunikáltak és hasonló élethelyzetben voltak. Széles réteget vonzott be, de ehhez elengedhetetlen volt Mónika személye, az utána következő Balázs show és Anikó show (nekem legalábbis) nem hozta ugyanazt az érzést, hiába készült hasonszőrű műsornak.

De minden véget ér egyszer: ez történt ezzel a műsorral is, lekerült a képernyőről és azóta sem lett méltó utódja. Akinek hiányzik a hangulat, az Youtubeon megtalál néhány epizódot, ahol vissza lehet nézni mit tett egy fiú a kardoskútiakkal, illetve milyen annak a nőnek a haragja, aki nem nyugszik addig, míg a lába előtt nem hever az inas.

Erdélyi Mónika egyébként mostanában így fest, a képeken lapozva pedig megnézheted azt is mekkorát nőtt a kislánya, Molli. A fotókon két csinos felnőttet láthatunk és nagyon örülünk neki, hogy látni még ennyire boldog és szoros anya-lánya viszonyt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás