promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félmeztelen képpel indította az újévet Nádai Anikó, az ágyból posztolt az álomszép műsorvezető
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó félmeztelen képe bearanyozza újév első napját.

Nem túlzás azt mondani, hogy Nádai Anikó az egyik legcsinosabb, legdögösebb televíziós műsorvezető. Az RTL Reggeli című műsorának házigazdáját nagyon sokan szeretik, és igen népes rajongótábora van, akik alig várják, hogy újabb és újabb képekkel kápráztassa el őket.

Nem is kellett sokat várni az újév első fotójára, Nádai Anikó egy izgalmas villantással, egy félmeztelen, ágyból posztolt képpel örvendeztette meg a követőit, egyben bearanyozta vele 2024 első napját.

Az RTL dekoratív műsorvezetője az alábbi fotóval kívánt jó reggelt a követőinek, ezzel pedig máris megnyerte az újév legjobb első fotója díjat, nem valószínű, hogy ezt bárki tudja majd überelni a hazai sztárok közül.

A kommentszekcióban mindenki boldog új évet kíván Nádai Anikónak, de bőven akadnak olyanok is, akik különféle bókokkal, dicsérő szavakkal jutalmazzák az ágyban készült villantást.

Hogy Nádai Anikót legközelebb milyen műsorban láthatjuk az RTL-en, egyelőre nem tudni. Továbbra is a Reggeli műsorvezetője marad, előtte pedig a Házasodna a gazda legutóbbi évadának házigazdájaként, valamint az Árulók - Gyilkosság a kastélyban játékosaként volt a képernyőn. A 2024-es évre még nincsenek konkrétumok megnevezve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás