promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szemen szedett hazugság terjed Demcsák Zsuzsa új férjéről, ennyit keres valójában a milliárdos vállalkozó
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mai világban nagyon szép dolog, ha valaki még mindig hisz az érzelmekben és az igaz szerelemben: Demcsák Zsuzsa a jelek szerint pont ilyen nőnek tűnik, akinek viselkedését rengeteg ember félreérti. Azon híres nők táborát erősíti, akiket vélt (vagy valós) hibái miatt előszeretettel vesznek szájukra az emberek és rengeteg kritikát kellett már elviselnie a műsorvezetőnőnek. Élete a televíziózás, hosszú ideig láthatták a nézők különböző szerepekben. Az ATV-n vezetett műsor, valamint hosszú évekig a TV2-nél volt a Mokka műsorvezetője, végül mindkét csatornát ő hagyta ott. Feltűnt az Ázsia Expresszben versenyzőként (ahol a kihívások mellett valami, vagy inkább valaki mással is találkozott), de feltűnt a Life Tv-n is. Az emberek mostanában a Farm VIP műsorban láthatták őt szintén napi szinten, a visszajelzések a műsorról pedig egészen jók voltak. Demcsák Zsuzsa lőtte el egyébként az évad egyik legjobb poénját, amivel egyrészt hatalmas önreflexióról tett tanúságot, másrészt pedig megmutatta, hogy akármilyen rossz dolgok is történtek az életében, ő már túl van a nehézségeken. Ez az ominózus mondat félresikerült házasságairól szólt, mikor egy hosszúra nyúlt próbatétel során ezt fűzte hozzá a versenyzők teljesítményéhez:

„75 perce tartjátok a kockákat... Ennyi idő alatt én férjhez megyek és elválok. Nálam ez mondjuk gyakori…”

Nem véletlen, hogy Zsuzsa ezzel viccelt, eddig ugyanis egészen pontosan háromszor ment férjez: ebből két kapcsolata válással végződött. Első férjével a dolgok koránt sem vidám véget értek, Zsuzsa könyvben dolgozta fel a fizikai és lelki abúzust, ami végül egy bírósági ítélettel végződött. A nehézségek feldolgozása után azonban Demcsák nem vesztette el a szerelembe vetett hitét és az Ázsia Expressz forgatása alatt megismerte második férjét, aki egy középosztálybeli indiai családból származott és egyáltalán nem a vagyonával nyűgözte le az önmaga jogán is sikeres médiaszemélyiséget.

Az ismeretségből hamar szerelem lett, ebből pedig házasság és a Srí Lankán egymásra találó párnak három év boldogság jutott, ezután közös megbeszéléssel külön folytatták útjukat. Zsuzsa jó szívvel gondol volt kedvesére, rengeteget segített neki megtalálni a belső békéjét és sokat köszönhet neki emberileg is, de nem volt mit tenni: a szerelmet felváltotta a barátság. A válás után azonban olyan dolog történt vele, amire egyáltalán nem számított: hogy rövid időn belül megismeri a következő szerencsés férfit. Zsuzsa mindenki legnagyobb meglepetésére egy eljegyzési gyűrűs fotót tett fel az oldalára, ami mindenkit váratlanul ért. Ezután nem sokkal már azt tudatta követőivel, hogy ismét feleség és gyönyörű feleségként pózolt a képeken.

Természetesen a rosszindulatú pletykák azonnal szárnyra kaptak és mindenki azt találgatta, hogy ki lehet új, harmadik férje. A pletykák aztán önálló életre keltek és milliárdos vidéki vállalkozót emlegettek, ahonnan egyenesen jött a következtetés: Zsuzsa csak a pénzért mondta ki az igent. Azonban a nyilvános céginformációk alapján hamar megcáfolható a károgók elmélete és az egész hazugságfelhő, amit a műsorvezetőnő köré fújtak. Zsuzsa párja bár szép nyereséget tesz zsebre havonta, meg sem közelíti a milliárdos bevételeket és összesen két céggel tudták őt kapcsolatba hozni: ezek egyike egy építési projektekkel, a másik pedig egy műszaki tevékenységekkel foglalkozó vállalat, melyek árbevétele összesen alig 13 millió forint. Tehát ezek alapján elmondható, hogy tisztes bérből élnek. Sokan nászútja miatt vették elő őket, amit Szingapúrban töltöttek és gyönyörű helyszínekről jelentkeztek be, nem titkolják, hogy szeretnek utazni. Férjével egyelőre élvezik egymás társaságát és a közösen együtt töltött időt, Zsuzsa nem kényszeríti semmire, azonban ha a férje úgy dönt, hogy szeretne megjelenni a nyilvánosság előtt, akkor büszkén feszít majd mellette gyönyörű párja. Zsuzsa csak úgy úszkál a boldogságban, soha nem volt ennyire és üde és ragyogó, mint az új fotóin, így bármennyiből is gazdálkodnak egy hónapban, azt, hogy remekül érzik magukat, le se tagadhatnák.

Forrás: best.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás