promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sydney van den Bosch egy másik férfivel bújt ágyba: kamerák rögzítették milyen szürreális helyen ébredtek fel együtt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch a TV2 egyik műsorában tűnt fel, ami ott történt az pedig hamar félreérthetővé vált. 

Sydney van den Bosch, a TV2 szerencselánya hosszú évekig volt párkapcsolatban, hozzá is ment focista párjához, majd tavaly bejelentették, hogy tönkrement a kapcsolatuk. A csinos modellért sokan odavannak és most már elvált nőnek is számít. Az utóbbi időben azonban felmerült, hogy újra rátalált a szerelem, úgy tudni, hogy valóban van egy férfi az életében. A párjáról azonban eddig nem osztott meg fotót.

Sydney nemrég nem csak Kasza Tibivel volt látható a Szerencsekerékben, hanem a TV2 egyik másik műsorában, a Sztárok a reptérenben is feltűnt. A műsor házigazdája pedig nem más, mint Szabó András Csuti, Kulcsár Edina korábbi férje, az adások hétvégente láthatók a Szuper TV2 csatornán. A dögös modell azonban egy nem várt helyzetbe kerül, egy teljesen más férfivel kellett együtt aludnia. 

Zimány Lindával és Bódi Sylvivel mérkőztek meg és mivel a két lány legyőzte őket, Krisztián és Sydney húzta a rövidebbet, miközben Lindáék egy hotelben aludhattak. 

Somhegyi Krisztián és Sydney tehát korán reggel egymás mellett keltek fel, együtt feküdtek le vesztesként a budapesti reptér egyik termináljában. Aki pedig csak Krisztián megszólalásakor kapcsolta be a tévét, hamar felre érthette a szituációt. A magyar műugró a következőket mondta:

Lefeküdtünk, két perc után már sötétség...

- hangzott el Somhegyi Krisztiántól. 

Valószínűleg semmi olyan nem történt köztük, Krisztiánnak ráadásul barátnője is van, Viczián Viktória személyében. Tavaly nyáron pedig közösen a Párharc című vetélkedőben is megméretették magukat és annyira ügyesek voltak, hogy végül ők lettek a győztesek is. Okoztak a tévénézőknek meglepő pillanatokat, előfordult olyan is, hogy Krisztián kis híján megfulladt az egyik játék során. Ezt a jelenetet az alábbi videóban lehet visszanézni:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás