promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közeli ismerős árult el súlyos titkokat Balogh Edina új kapcsolatáról: rengeteg csalódással kell megküzdenie a FarmVIP szerelmespárjának
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A bennfentes ismerős pár évet jósol Szabó Simonnak és Balogh Edinának, mindenről kitálalt a közeli jóbarát.

A tavalyi évben bőven kijutott a tévénézőknek a romantikából, soha ennyi szerelem nem szövődött ugyanis a műsorokban. Valószínűleg több generáció is emlékezni fog arra a médiatörténeti pillanatra, amikor hosszú hetek találgatásai után Mikes Anna és Krausz Gábor végre beismerték, hogy nem csak a táncparketten alkotnak egy párt. Egy másik műsor kapcsán is beindultak a találgatások, ez pedig a Farm VIP című reality műsor volt. Két szereplő az átlagosnál jobban szimpatizált egymással: nem lehetett nem észrevenni, hogy Balogh Edina és Szabó Simon milyen remekül megértik egymást. Nem véletlen: mindketten elváltak és két gyermekes szülők, akiknek nagyon hiányoztak a gyerekeik a forgatás alatt, így rengeteg közös témájuk volt. A műsor végével aztán tisztázódtak az érzéseik és maguknak, valamint a nyilvánosságnak is beismerték, hogy többet éreznek egymás iránt mint barátság.

Most egy közeli barátjukat kérdezték arról, hogy mégis hogyan áll a sztárpár egymással. Bíztató dolgok hangzottak el, de rossz hírből is jutott bőven. Elmondta, hogy az új kapcsolat mindkettőjüknek furcsa és nehéz, féltik magukat és a gyerekeiket is, így nagyon lassan és megfontoltan haladnak. A válás minden esetben nagyon fájdalmas procedúra, akkor is, ha a kapcsolat már valóban haldoklott és ez a létező legjobb döntés. Simon elmondta, hogy hosszú időre volt szüksége, hogy rendbe tegye magát, a folyamat pedig még mindig tart, de Edina sem lépett még túl teljesen a történteken.

Éppen emiatt a pár még nem is költözött össze, de gyermekeiket sem ismertették még össze. Felelős szülőként nehéz ismerkedni és hiába van meg kettőjük között a szerelem, elsődlegesen a kicsik érdekeit tartják szem előtt. Azonban sok időt töltenek együtt és igyekeznek megismerni egymást, hogy valóban stabil alapokra épüljön fel a kapcsolat: mindketten hosszútávra terveznek.

Moziba járnak, színházba várost nézni és remekül érzik magukat egymás társaságában. A közeli ismerős azt mondja, hogy évekig tartó kapcsolat is lehet ebből, mi azért reméljük, hogy ennél jóval hosszabb időre találnak egymásra. Az biztos, hogy mindketten a boldogságot és a nyugalmat keresik és a jelek szerint jó eséllyel ezt egymás oldalán meg is találták.

Balogh Edina ebben az interjúban a megszokottnál is őszintébb volt, nyíltan mesélt a nehézségeiről, érzéseiről és a terveiről:

Szabó Simon is ennek a műsornak volt a vendége, ő sem finomkodott és válaszolt a neki feltett nehéz kérdésekre is:

Forrás: BEST magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás