promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar színésznő filmjeiért rajong egész Kína, hatalmas sztárként tisztelik a messzi országban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elárasztják a művésznőt a rajongók ajándékai.

Tordai Teri, a Kossuth- és Jászai Mari díjjal is kitüntetett művésznő a magyar színjátszás igazi legendája, az ország egyik legkedveltebb és legelismertebb színésznője. Különleges tehetsége és sokoldalúsága révén évtizedek óta kiemelkedő teljesítményt nyújt a színjátszás terén.

Tordai Teri 1941-ben született Debrecenben. Pályafutását a hatvanas évek végén kezdte, és azóta folyamatosan jelen van a magyar színházi életben. Kiváló színészi képességei révén számos emlékezetes szerepet alakított színpadon és filmvásznon egyaránt.

A színház világa mindig is közel állt Tordai Teri szívhez. Számos jelentős előadásban játszott főszerepet, és rendszeresen kapott elismeréseket alakításaiért. Különleges képessége, hogy minden karaktert élettel és mélységgel képes megformálni, így képes volt mindig lenyűgözni a közönséget.

Tordai Teri színészi repertoárja rendkívül széleskörű. Képes volt bármilyen műfajban megállni a helyét, legyen szó komédiáról, drámáról, vagy akár musicalről. A sokoldalúsága és a karakterei iránti elkötelezettsége révén minden szerepében egyedivé és emlékezetessé vált.

A színház mellett Tordai Teri jelentős szerepeket játszott a filmvásznon is. Számos sikeres magyar film és sorozat fűződik nevéhez, és alakításai mély nyomot hagytak a magyar filmművészetben. Képessége, hogy mélyen belemerüljön a karakterekbe, és hitelesen jelenítse meg azokat, nagyban hozzájárult az alkotások sikeréhez.

kép: Profimedia

Tordai Teri pályafutásának egyik fontos eleme a közönség szeretete és támogatása. Rajongói mindig hálásak voltak a színésznő által nyújtott kivételes alakításokért és a színházi élményekért. A közönség és a kritikusok egyaránt elismerik munkásságát és tehetségét.

A színésznő életében fontos szerepet játszik a művészet mellett a társadalmi és kulturális kérdések iránti érdeklődés is. Aktívan részt vesz különböző kulturális és jótékonysági eseményeken, és számos alkalommal emelt hangot fontos társadalmi ügyekben.

A most 82 éves művésznő nemrég adott interjút a Best magazinnak, amiben elárulta, hogy óriási öröm és elismerés érte őt: rajongói levelet kapott Kínából. A hatalmas Távol-keleti országban éppen vetítik az osztrák és a magyar filmjeit, ebben látták őt helyi filmrajongók, akik kiderítették a címét, elküldtek neki egy selyemsálat, és jó pár fotót, hogy írja alá azokat.

Tordai Terinek állítása szerint nagyon jól esett a felkérés, és örömmel tett eleget neki, elmondása szerint az eset bearanyozta pár napját és erőt adott neki a folytatáshoz - ami őszintén reméljük, még sokáig fog tartani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás