promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barátok közt kedvelt színésznője rikító bikiniben fedte fel bájait, még üzenetet is hagyott a kíváncsi szempároknak
Borítókép:  Youtube - SzaboKittichannel
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyönyörű nő lett a Barátok közt Lindáját alakító Szabó Kittiből és nem mellesleg fontos üzenetet szeretne átadni.

Szabó Kitti a sozatbeli karakterét letéve egy egészen új szerepben próbálta ki magát: Youtube csatornát indított és elkezdett (sok más videóssal egyetemben) az életéről mesélni. Megismerkedett a kedvesével, majd az igazi siker ekkor érkezett: Kitti teherbe esett és úgy döntött, hogy hiánypótló videósorozattal örvendezteti meg a nézőit. Terhes mindennapjairól beszélt, de különösen ügyelt rá, hogy mellőzön mindenféle giccses manírt és nézői tényleg csak a színtiszta igazságot lássák arról, hogy milyen is akkor egy terhesség, ha az a való életben és nem az Instagramon történik.

144 ezer feliratkozót sikerült összegyűjtenie és igen stabil a követőbázisa, sokan szeretik. A terhesség után az anyaságról beszélt, nagyon szimpatikus módon. Amellett, hogy itt is igyekezett valóban reális képet festeni a mindennapjairól, még valamit nagyon jól csinált: mindenkit arra bátorított, hogy édesanyaként se szűnjenek meg nők lenni és ő is ennek szemléletében élt. A szülés után csodálatos formába jött, ezen pedig rengeteget dolgozott és erről sem hazudott: sok lemondással és mozgással járt, de végül nagyon elégedett az eredménnyel.

Most egy fürdőruhás fotót posztolt magáról, ami mellé önmagát nem meghazudtolva csodálatos üzenetet küldött minden nőtársának.

Mások szerint sokat bántom magam a testem miatt.
“Kegyetlen vagy magaddal!” 
“Dehát hogyis ne lennék, amikor mindenhonnan a tökéletesség köszön vissza?”
Régebben mindig azt hangoztatták, hogy az az igazán szép, akiben van valami hiba, tökéletlenség. Most mindenki ugyan olyan. Szép, gyönyörű, de nem különleges.
Azt vallom, hogy törekedni kell arra, hogy ne lustulj el, hozzuk ki magunkból a legjobbat!
Tornázom, odafigyelek a kajára, aztán jön egy nyaralás, egy fesztivál, esküvő és azt is megeszem, amit nem is nekem szedtek. Ilyen ez, állandó körforgás! Nem akarok emiatt bűntudatot érezni, sem a nyomást, hogy “ajjjajajajajajaj ha azt a szelet sütit megeszed, reggel többet mutat majd a mérleg”!
Képzeljétek, én minden reggel ráállok a mérlegre és grammra pontosan hasonlítgatom magam az előző naphoz és ha többet mutat, teljesen ki tudok borulni. Mennyire beteges már ez? Pedig annyi mindenen múlik, hogy mennyi az annyi, edzés után pl többet mutat, vagy éppen mensi előtti időszakban. Teljesen tisztában vagyok ezekkel, mégis ezt csinálom magammal! Aztán jönnek, hogy “Wow Kitti, tornázol? De jó a feneked! Más ilyenre tölteti!”
Most akkor kinek van igaza? A mérlegnek, a beszólóknak, azoknak, akik dicsérnek vagy a tükörnek?
Egyáltalán miért fontos ez ennyire?
“Nem számít semmi, csak hogy érezd jól magad a bőrödben!”
Ahaaaa, ok, de elég nehéz, ha ennyi inger és kérdés éri a mai, digitális világban szocializálódott embert.
Elgondolkodtató…

Tökéletesen egyetértünk vele és a kommentelők is: csodás szeretet veszi őt körbe és valóban remek formában van, nagyon csinos a fürdőruhájában. Egyébként a családjával éppen Olaszországban nyaral, így extrakedves tőle, hogy még onnan is másokat bátorít.

Ha esetleg a Youtube-os munkásságára lennétek kíváncsiak, akkor arról is itt egy videó:

Ez pedig már csak viccből a végére, hogy milyen aranyos volt Bartha Zsolt lányaként. Nagyon retro:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás