promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz-Gyuricza Dóra összemérte telihold kerekségű popsiját Rubint Réka fenekével: a két dögös feleség szó szerint bekeményített
Borítókép:  Youtube - DrRoseMagankorhaz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közös nagy dobással készül a séf felesége és a fitneszkirálynő, szerintetek melyikük villantott nagyobbat? 

Lehet szidni a televíziózást, de az biztos, hogy évről évre valamilyen aprócska, nem mindennapi csodát mégis csak tartogat a kereskedelmi televíziózás. Nem kell messzire visszamenni az időben: itt van Krausz Gábor és Mikes Anna esete, akikért hónapokig izgultak a tévénézők és szinte felrobbant az ország amikor kiderül, hogy amiért hétről hétre szurkoltak, az valóra vált és valóban szerelem szövődött a pár között és a kapcsolatuk alakulását a nézők hétvégenként végigkövethették a nagy bejelentésig, ami elhozta a katarzist. Az eset nem egyedi, egy másik nagyon szép szerelem is szövődött egy vetélkedőben. Mikor volt az már, amikor Rácz-Gyuricza Dóra belépett a Konyhafőnök stúdiójába versenyzőként? Mintha egy élet telt volna el azóta, hogy a szépséges, félén lány belépett a Konyhafőbök stúdiójába és ezzel elrabolta a szigorú Rácz Jenő szívét.

Azóta már össze is házasodtak és egy kislány büszke szülei, de folyamatosan keresik az újabb kihívásokat az életben. A legutolsó ilyen a Sztárbox volt, amire Jenő emberfeletti erővel készült és ez meg is látszott a külsején: sosem volt még ennyire jó formában és gyakorlatilag csupa izomra gyúrta ki magát a szigorú ítész. Ilyen testkép változás rengeteg erőbefektetéssel és megvonással jár, ezt pedig nehéz egyedül kivitelezni. Jenő feleségének Instagram oldala szerint ő is csatlakozott férje kihívásához és belevágott az aktív, sportos életmódba.

Nem akárkit választott mentorának, ugyanis Rácz-Gyuricza Dóra közzétett egy fotót, melyen Rubint Rékával pózol, edzés közben. Dóri és Réka is fantasztikus formában, bár Rubint Rékától azért ez nem meglepő: neki a hobbija, élete, munkája a test építése, formálása. Meglepetés információval is szolgál azonban Dóra: közös edzős videót terveznek Rékával. Mivel nagy rajongója a fitneszlady munkásságának és elfoglalt édesanyaként az otthoni edzést részesíti előnyben, így sokszor Réka kazettáira edz, így különösen nagy megtiszteltetés volt neki, hogy együtt edzhet a "példaképével".

A fotók tanulsága szerint a közös munka remek hangulatban telt, vélhetően hamar, könnyen és gyorsan megtalálták a közös hangot. És Dóri valóban nem füllentett arról, hogy szívesen fogyasztja az edzéssel kapcsolatos tartalmakat, ugyanis férjéhez hasonlóan ő is durva változáson ment át. Csodálatos alakját egyből össze is hasonlíthatod Rékáéval, nehéz lenne eldönteni melyikük a szexibb:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás