promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vastag Csaba felesége most közszemlére tette dús cicijeit, a nézők nem szerették de a kamera imádja
Borítókép:  Youtube - BlikkTv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Nyerő páros éleshangú barna démona most nagyon bevállalós volt, szép a belátás.

Vastag Csaba régóta Magyarország egyik kedvelt énekese, kedvesét behatóbban csak a tavalyi évben ismerhettük meg. Csaba 2021 őszén találkozott szerelmével és mint mondta: azonnal elvarázsolta a lány személyisége és jelleme. Kapcsolatuk szépen fejlődött, hamarosan össze is költöztek, ezután pedig megtörtént a lánykérés, majd pedig az esküvő is. A fiatal szerelme azóta is töretlen és rácáfolnak minden sztereotípiára: bár Evelin 15 évvel fiatalabb Csabánál, úgy tűnik, hogy remekül kialakult közöttük az összhang és senki más véleményére nem adnak a kettőjük dolgát illetően.

Pedig kritkából nem keveset kaptak: a tavalyi évben elvállalták a Nyerő párosban való szereplést, ahol Evelin finoman szólva is vegyes érzéseket keltett a tévénézők, de a műsorvezetőkben és a többi villabeli társukban is. Evelin szókimondó és temperamentumos embernek gondolja magát (amit a műsor közben is többször elmondott, sokan azonban egyszerűen hisztisnek, agresszívnek titulálták a lányt, főleg az állandú emelt hangú kommunikációja miatt.

Evelinnek rosszul estek a támadások, azonban végig önazonos maradt magához és előszeretettel válaszolt is a negatív hozzászólásokra és úgy tűnt, hogy összességében eredményes amit csinál: egészen a második helyig jutottak el a versenyben, amit végül Curtis és szerelme Judit happolt el előlük.

Ilyen volt Evelin és Csaba lánykérése a pár elmesélése szerint:

De Csabáéknak a nyilvánosság figyelme nélkül is kijutott a rosszból: a Vastag család nem volt hajlandó elfogadni fiuk választottját, édesapja még az esküvőre sem ment el. Többféle teória kezdett el terjedni arról, hogy mi is lehet a gond Evelinnel: többek szerint azért Csaba feleségét, mivel háztartásbeli. Vastagné Domján Evelin ezeken a vádakon (teljesen jogosan) felcsattant, mivel az otthoni munkák elvégzése nem egyszerű, ha egy pár megteheti, hogy az egyikük otthon maradjon, az igazán ideális felállás.

Evelin emellett sugárzó szépség is, most épp egy nyaraláson készült fotót töltött fel róla büszke férje a közösségi oldalára. A csodás feleség bikiniben feszít férje mellett és mindene tökéletes, rajzolni sem tudnánk szebbet.

A szexi fotót ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás