promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vastag Csaba és felesége most otthonukba is beengedték a stábot és mindent megmutattak, újabb tévéműsorra mondott igen a sztárházaspár
Borítókép:  Youtube - BlikkTv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meseszép helyen él az énekes a feleségével és még egy furcsa szokásukat is rögzítette a kamera.

Az idei Nyerő páros finoman szólva sem volt eseménytelen: régen láthattak ennyi intrikát és rosszindulatot a nézők egy televíziós adásban. Megosztó szereplőkből sem volt hiány, az egyik ilyen karakter Domján Evelin volt. Vastag Csaba feleségét finoman szólva sem kedvelték a nézők, de a villában sem sikerült túl mély barátságokra szert tennie.

Fanatikusan komolyan vette a játékot és többen azt is kifogásolták benne, ahogyan férjével beszélt a teljesítendő feladatok alatt. Azonban a szerelmük töretlennek bizonyult és Csaba mindvégig példamutatóan kiállt felesége mellett, nem hagyta, hogy bárki bántsa kedvesét.

Akinek nem volt elég a sztárpár édes cívódása és szerelmes cukiskodása a Nyerő párosban, annak most jó van: a házaspár ugyanis újabb műsor készítésére mondott igent. Geszti Péter műsorában, az Adom a napomban fognak szerepelni és már előre is sok izgalmat ígér az adás beharangozója.

Ugyanazt vállalták, mint az összes eddigi szereplő: egy napjukat végig kíséri a kamera, utána pedig este a stúdióban beszélik meg a nap történéseit. Ennek elengedhetetlen része az is, hogy a forgatás ideje alatt az otthonukban is kamerák vannak, így most a nézőknek lehetősége volt belesni Vastag Csabáék otthonába: ez alapján pedig meg kell állapítanunk, hogy igen szép helyen él az énekes és a felesége.

A konyhájuk és a fürdőszobájuk egy része látszik, ami alapján leszűrhetjük, hogy nagyon nyugodt, harmonikus otthonban élik a mindennapjaikat, kifejezetten jó ízléssel válogatták ki a berendezéseket. A kertjüket és a kilátást is megcsodálhatjuk: gyönyörű zöld táj terül el az ablakuk előtt.

Az énekes és felesége nem fogták vissza magukat a kamerák előtt és még egy másoknak furcsának tűnő reggeli rituálét is bemutattak. Az adást már most rengetegen várják, mert a sok negatív komment mellett Evelin rajongókat is szerzett, így szép számmal vannak olyanok is, akik örömmel látják majd újdonsült kedvencüket ismét adásban.

A felvételt, melyen az otthonuk és a kis közös aranyos szokásuk is szerepel, itt tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás