promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kanos nagymama mindenkit zavarba hozott: fogadásnak indult, végül alig tudott kihátrálni a férfi az akcióból
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kellemetlen helyzetbe akarták hozni a nénit, de esélyük sem volt a bevállalós nagyival szemben, aki mindenre kapható volt.

A csevegőüzenetek korában azt hihetnénk, hogy a telefonos csínytevések ideje lejárt, azonban vannak akik a kéretlen intim fotók helyett még a klasszikus megoldásokban hisznek. Vélhetően egy haveri iszogatást követő fogadás eredménye lehet az internetre felkerült videó: néhány férfi random feltárcsáz egy telefonszámot, amit egy kedves, idős hölgy vesz fel. Elsőre még gondolhatnánk azt, hogy ez valami mostanában virágkorát élő telefonos csalás lesz, de hamar megnyugtatják a hölgyet, nem erről van szó, épp ellenkezőleg: ők akarnak pénzt adni neki.

Hamar felvázolja a tényállást: fogadott a haverjaival, hogyha felhívnak valakit random a telefonkönyvből és lefekszik vele, akkor 500 ezer forintot fizetnek ki neki a spanok, ha esetleg sikerül lezsírozni az üzletet. De hát pénzből élünk, így a csábító hajlandó felajánlani a néninek 100 ezer forintot, ha létrejön az aktus. Itt arra várunk, hogy a néni felháborodott, sipító hangon kiosztja a huligánokat, azonban egészen új csavart vesz a történet, amin minden résztvevő meglepődik.

Egyrészt a nénit nem döbbenti meg az ajánlat. Ez már önmagában szokatlan, de ami még furcsább: nyitott lenne a dologra. Mint mondja, van néhány probléma: egyrészt 68 éves.

Jön is a kontra: ezen ne aggodalmaskodjon, 70 év alatt neki simán belefér a dolog, nem probléma. De ő is visszakérdez: van-e esetleg a néninek férje?

Van, hangzik a válasz, majd egyből utána az újabb sokk, de az nem probléma.

A telefonáló is elmond magáról pár szót, vázolja, hogy a 100 ezer forint mellett igazán jó élményben is része lehet, ugyanis magát jóképű, izmos, sportos férfinak írja le, aki igazán örömére tudna tenni a vagány nagymamának.

Nem meglepő módon sokan az év viccének titulálták a videót, ami nagyon hamar meghódította az internetezők szívét, sokan szívesen megismernék a kujon és huncut nagyikát.

Az egyszerre kacagtató, megbotránkoztató, pikáns és hihetetlen felvételt ide kattintva hallgathatjátok meg, higgyétek el, nem lőttünk le minden fordulatot, ami elhangzik a beszélgetés alatt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás