promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő recepten röhög az internet, tényleg ennyire sötét emberek léteznek hogy erről videót kellett csinálni?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kevés olyan videó van, amit megnézve teljesen kiég a viccrelém, de ez most egy határozottan ilyen pillanat volt.

Rengeteg helyen lehet olvasni, hogy az emberek kezdenek hihetetlenül ellustulni, nem szeretünk már gondolkozni. Minden mesterséges és okos, mindenre van egy applikáció, egy program Az ügyfélszolgálatok 0-24-ben a rendelkezésre állnak, rég nem kell használati útmutatókat böngészni, az információkat szépen, készen, instantan elénk teszik.

Az ennyire modern korok idején jól esik néha az egyszerűség, azonban ami nemrég szembejött velem azt hiszem átesett eme nemes kifejezés túloldalára.

Éppen a recepeteket böngésztem, amikor szembejött velem a lenti, 13 másodperces csoda és hirtelen azt sem tudtam mire gondoljak, illetve nem akartam elhinni, hogy jól látom-e amit látok.

Elsőre egyszerű vasaj kenyér kenésnek néztem, de kiderült, hogy azért egy minimális csavar van a történetben, mert ez bizony majonézes kenyér.

A recept pedig így szól:

Vágja fel a paradicsomot vastagon - körülbelül olyan vastagra, mint egy szelet kenyér. A kenyeret megkenjük a majonézzel. Helyezze a paradicsomot a kenyérszeletre. Ízlés szerint megszórjuk sóval, kevés borssal. A tetejére tesszük a másik szelet kenyeret.

Ennyi. Ha esetleg bonyolult lenne a szöveg, vagy elakadtatok volna az elkészítés folyamán, akkor itt megnézhetitek a videót:

Amennyiben nyitottak vagytok egy hasonlóan egyszerű, azonban mégis szofisztikáltabb receptre, akkor elmondom nektek az egyik tuti tippemet, amit még Szicíliából hoztam haza magammal.

Egészséges vacsora, piknikre is tökéletes, de a gyerkőc is imádni fogja, ha ezt csomagolod a suliba.

Hozzávalók:

Annyi kifli, ahány darabot szeretnél elkészíteni. Jobb a vaskosabb, tömörebb, amiben van anyag.

1 üveg bolti pesto

1 zacskó mozzarella (ebből 2 szendvics jön ki)

paradicsom

só, bors

A kiflit vágd félbe. Kend meg pestóval, ne sajnáld belőle, ez adja a fő ízét. Vágd fel a paradicsomot szeletekre, a mozzarellát szintén. Kezdd el őket a kiflibe pakolni, szépen felváltva. A végén sózd és borsozd meg a szendvicset, ami ezzel el is készült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás