promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gundel Takács Gábor tájszólásban káromkodott, Az ugrás egyik játékosának főhet otthon a feje
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL rátalált a sikerreceptre, a nézők imádják az új műsort.

Alighogy elindult Az ugrás Gundel Takács Gábor vezetésével, az RTL máris a műsorváltozás mellett döntött. Bár még nem állnak rendelkezésre pontos nézettségi statisztikák, a kedvező nézői reakciók is közre játszhatott abban, hogy a műsor már a hét közepétől még hosszabb játékidővel kerül a képernyőre - ám ennek lehetnek technikai okai is.

Az biztos, hogy a TV nézőknek régóta nem volt olyan jó dolguk hétköznaponként, mint most, már amennyiben a celebes parádézások helyett inkább az agytekervények mozgatását részesítik előnyben. A leggyengébb láncszem ebből a szempontból talán a Szerencsekerék, hiszen ott Kasza Tibi azért gondoskodik róla, hogy mindig legyen egy kis bohóckodás, ám egyúttal ez a legnézettebb műsor is az esti programsávban. Utána a TV2 képernyőjén szintén egy komolyabb hangvételű, kifejezetten edukatív reality, a Kincsvadászok kerül képernyőre, ami a második hetén még több embert ültetett a képernyő elé, mint a premier hetében.

Az igazi bombát azonban csak most dobta le az RTL azzal, hogy Az ugráshoz leszerződtették Gundel Takács Gábort, aki a játék folyamán nem csak arról gondoskodik, hogy kellően szórakoztatóak legyenek a feladványok, hanem a játékosokat is igyekszik hol segíteni, hol elbizonytalanítani. Nem volt ez másként a legutóbbi adásban se, ahol a játékos a nőnap, gyereknap, és férfinapjával kapcsolatban kellett kitalálja az egyetlen helyes állítást.

Világosan látszik, hogy nem biztos a dolgában, a gyereknappal kapcsolatos állítást az elsők között zárja ki, utána azonban Gundel Takács Gábor arcát kezdte el fürkészni, amiről sikerült is leolvasni, hogy talán téved. A játékos végül sikeresen átjutott a hídon, de Gundel Takács Gábor figyelmeztette, hogy azért ne legyen olyan büszke magára, otthon még el kell számolnia vele, hogy nincs teljesen képben az említett ünnepekkel. 

Na és te tudod, hogy a ygereknap mozgóünnep-e, vagy sem? Itt leellenőrizheted a tudásodat:

Az RTL a műsorhoz kapcsolódóan Gundel Takács Gábort is leültette, aki részletesen beszámolt az eddigi televíziós pályafutásáról. Mind mondta, a jó isten azzal a különleges képességgel áldotta meg, hogy nagyon gyorsak az asszociációs képességei, ami képernyősként bizony komoly előnyt jelent.

A műsorvezető beszélt arról is, hogy eredetileg színésznek indult, és bár végül televíziós lett belőle, a újságíró és színész között nagyon komoly hasonlóságok vannak.

 Mindkettőnek alapfeltétele a kíváncsiság, illetve a történetmesélő készség - hiszen végső soron az újságíró sem csinál mást, mint történeteken keresztül ad egy értelmezési keretet arról, hogy milyen a világ, amiben élünk.

A népszerű műsorvezető a gyerekkorához is visszakanyarodik ebben a riportban, egy aranyos anekdotából derül ki, hogy egy időben rendkívül ízesen tudott káromkodni, egyszerűen magára szedte vidéken, ám idővel átállt az óvodai szlengre. Az teljes riport teljes terjedelmében itt tekinthető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás