promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL az utolsó pillanatban szólt: azonnali, minden esti programot érintő műsorváltozás lép életbe mától a csatornán
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan lehet így is meglepődnek, mikor ma este a TV képernyő elé ülnek.

Egy kis műsorváltozás sajnos időről-időre felüti a fejét, a világ annyira felgyorsult, hogy ma már szinte kiküszöbölhetetlen, hogy a csatornák ne eszközöljenek valamilyen változtatást. Ez persze inkább az idősebb nézőket bosszanthatja, akik még ma is megpróbálnak a nyomtatott a műsorújság alapján tájékozódni.

Akik rendszeres olvasóink, talán már ki is találták, hogy ha műsorváltozásról van szó, akkor nem is lehet más a változás tárgya, mint ...a szomszéd tehene. Amióta elindult az RTL napi szappanoperája, azóta bukdácsol a produkció, a programigazgatóság pedig folyamatosan találgatja, hogy hová lehetne elpakolni a sorozatot, ami nagyjából most járhat az első évad félidejénél (igencsak kérdéses, hogy ilyen számok mellet berendelik-e a folytatást, mi arra tippelnénk, hogy nem).

Ezen a héten már eleve sokkal későbbi időpontba került a sorozat, mivel hétfő óta Gundel Takács Gábor és Az Ugrás című gameshow uralja a főműsoridőt az RTL-nél, és eddig kiemelkedő nézettségi számokat hoz, illetve nagyon pozitív nézői visszajelzéseket is kap, még ha ebben az esetben sem kerülhető el, hogy néhányan azért károgjanak. Íme a műsor előzetese:

Mióta fut Gundel Takács Gábor műsora, a ...szomszéd tehene 75 perccel később kezdődik, ami egyáltalán nem segít a nézettségén se.

A mai naptól azonban, tehát csütörtöktől az eddig említett műsorok mind új időpontokban fognak kezdődni, mivel a Fókusz bruttó adásideje 10 további perccel lesz hosszabb (korábban 20 perccel hosszabbították meg a Fókusz adásidejét).

A Fókusz tehát továbbra is 18:55-kor fog elkezdődni, de az utána következő Az ugrás 19:50 helyett csak 10 perccel később, pontban 20 órakor kerül majd a képernyőre.

A műsor kedvelői ráadásul örülhetnek, mert a vetélkedő bruttó adásideje 15 perccel hosszabb lesz.

Ez pedig azt jelenti, hogy ...a szomszéd tehene egy még későbbi időpontba kerül 21:05 helyett mától 21:30-kor fog csak elkezdődni az Aranyfészek Lakópark színes-szagos kavalkádjának mindennapjait bemutató sorozat. Az RTL Híradó – Késő esti kiadása ennek megfelelően szintén negyed órával később, 22:45-kor kerül képernyőre.

Az RTL hétvégi műsorrendje azonban nem változik, a Mi kis Falunk és a Cápák között stabilan tartja a kezdési időpontokat.

Forrás: Sorozatwiki

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás