promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van fent az interneten valami Mészáros Lőrinc exfeleségéről, ami egészen hihetetlen: mutatjuk a videót
Borítókép:  Youtube - Vastagborblog
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az exmilliárdos volt feleség ország-világnak megmutatta mire képes, vajon tudott erről Mészáros Lőrinc?

Mészáros Lőrinc Magyarország egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb embere, aki jó ideje Várkonyi Andrea párja. Andi előtt azonban házas volt, ráadásul nem kevés ideig: 1986-ban vette el Kelemen Beatrix Csillát, akivel 2020-ban adták be a válópert. Nem sokra rá Lőrincre rátalált a szerelem és a szakítás illetve az új kapcsolat között eltelt kevés idő miatt sokan azt gondolták, hogy miatta ért véget a 24 év házasság. Ezt minden érintett cáfolta. Kelemen Beatrix Csilla ezután Joshi Bharat-tal kezdett kapcsolatot, ami végül véget ért, bár mindkettőjük elmondása szerint nagy szerelem volt az övék.

Három gyermek édesanyja, akik közül mind remek karriert futottak be, így anyaként is rengeteg dolga volt, az üzleti világban betöltött szerepe mellett: 2019-ben a méltán híres Forbes magazin a 19. legbefolyásosabb nőnek választotta ki Mészáros exnejét.

Amit sokan nem tudnak Lőrinc úr volt feleségéről, hogy remek üzleti érzéke mellett máshol is kidomborítja a tehetségét: költőként is kipróbálta magát és több helyen fel is olvasta már a verseit. Bár pontosan nem közölte, hogy mikor vágott bele ebbe a hobbijába, egyszer úgy fogalmazott, hogy régebb óta űzi. Sokan azt gondolták, hogy Joshi Bharat hozta elő Kelemen Beatrix Csilla művészi énjét, de a fenti szóhasználatból kiderül, hogy már korábban is írhatott verseket. Lehetséges, hogy a válás fájdalmát próbálta ezekkel a művekkel feldolgozni, az viszont biztos, hogy Joshinak gyakran olvasott fel ezekből a meghitt, intim hangulatú versekből.

A létezésünk csodája költeménye például így szól:

Van valami Isteni

abban ahogyan a fényed

betölti Lényem.

Megmutatom neked az Óceánt!

szavak

Mondatok

S minden ami itt „csak” van nélkül

Fénnyel járok benned

Járom át a fáradtságod,

bánatod, fájdalmad

Örömöd, Boldogságod.

Mindennapjaid mindenét.

Szivárványhíd a Szívünk.

Átível

Áthidal

Lakozik

Megőriz Szerelmem.

Kelemen Beatrix Csilla előadásában itt hallgathatjátok meg az egyik versét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás