promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
18000 forintom bánta a zalaegerszegi kiruccanást: szemrebbenés nélkül vert át a kocsmáros
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Későn vettem észre a turpisságot, akkor már nem tudtam mit tenni, a barátaim húztak ki a bajból.

Laci egy felhőtlen kiruccanást tervezett a barátaival, amibe belefért volna egy kis költekezés is. Azonban a cech végül jóval magasabbra rúgott, mint azt tervezték:

Nem olyan régen történt az eset, még egész frissen írom, ha gondoljátok hozzátok le nyugodtan. Zalaegerszegre mentünk a barátaimmal, úgy terveztük, hogy egy kicsit ereszd el a hajad bulit tartunk, vittem is magammal 60 ezer forintot. Buli, pia, szállás, wellness, esetleg csajok, tudjátok. Két éjszakát maradtunk. Első este remekül éreztük magunkat, iszogattunk, kocsmatúráztunk, nem aggódtunk semmin.

A második nap is hasonló volt a program. Bementünk egy helyre, ahol kértünk egy-egy sört, fizettem és mivel zárt a hely így hazaindultunk.

Másnap el akartunk indulni haza és a sofőr mindenkitől bekérte a benzinpénzt, amit jó előre megbeszéltünk. Baráti társaság lévén sosem okozott gondot ez a pénzezés, teljesen magától értetődő volt minden. Oda szerettem volna adni én is a részemet, azonban ekkor vettem észre, hogy hiányzik nem kevés pénzem. Nagyon kellemetlen volt a helyzet, hiszen meg kellett mondanom, hogy később tudom csak odaadni a benzin árát. Kifordítottam a zsebeimet, mindenhol kerestem, tudtam, hogy kellene lennie még nálam visszajárónak. Ekkor villant be a felismerés: a tegnapi helyen mikor azt hittem egy kétezrest adtam oda, akkor nem. Egy húszezrest. Kicsit már be voltam csípve, fel is tűnt, hogy gondolkozik a pultos, majd visszaadott egy ezrest és várta a reakciómat. Én eltettem, megköszöntem és mentem vissza bulizni.

Képes volt 20 ezer forintból eltenni a visszajárót. Most, hogy végig gondoltam az eseményeket, kristálytisztán összeállt a kép. Mondtam a többieknek, hogy mi a helyzet, nagyon megértőek voltak, kipótolták a részemet és megígértem, hogy visszaadom. Azonnal elkanyarodtunk a hely felé, de zárva volt. Megnéztük és nem hiszitek el: szabadságra ment a tulaj.  Próbáltam elérni őket mindenhol, természetesen választ nem kaptam a panaszomra. Értem, most sokan biztos azt mondják, hogy minek megyek bulizgatni ha nincs pénzem hó végén, de szerintem mindenkinek jár egy kis szórakozás és igenis, hiányzik az a 18 ezer forint, amit bezsebeltek tőlem, egyáltalán nem becsületesen. Csak azért mert az ember kicsit ittas, már ki lehet rabolni, meg lehet lopni?

Gondolkoztam rajta hogy visszautazok majd ha újra kinyitnak de lenne értelme? Ilyen sunyi brigád nem hiszem, hogy bármit tenne. Még csak válaszra sem méltatnak, futhatok a pénzem után, de nem tudom megéri-e egyáltalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás