promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa hangot hallott a nappalijában lévő növényből, mikor közelebb ment egy szempár meredt rá
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sikoltva esett hátra a váratlan látogatótól a gyanútlan nő.

A karácsony az öröm és a szeretet ünnepe. Ez az évnek az az időszaka, amikor a több a vidámabb ember, egy kicsit mindenkinek jobb a hangulata. Egy fiatal hölgy számára azonban az ünnephez tartozott az is, hogy a háza karácsonyfája alatt egy oposszum bújt el. Brett (@brettbratt359) a videót a TikTok-on osztotta meg, arra azonban nem számított, hogy a klip vírusként terjed majd. A videón látható, ahogy azon tűnődik, hogyan jutott be az oposszum a házába és a fája alá, hiszen még az ajtókat sem hagyta nyitva.

Egy másik videón látható, amint közeli felvételeket oszt meg az oposszumról, és aranyosnak nevezi, miközben még mindig azon töpreng, hogy mit tegyen. Egy újabb videót tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy pontosan mi történt, és hogyan sikerült végül elszállítania az oposszumot, miután az első videó nagy visszhangot kapott. A történet valahogy így szól:

Hazaért a munkából, és tüsszentést hallott, miközben a kanapéján dolgozott. Feltételezte, hogy az egyik háziállata az, és nem vett róla tudomást. Azonban újra megtörtént, és ezúttal hangosabban. De sehol sem volt nyoma a háziállatainak. Ekkor vette észre, hogy egy nagy farok, amikor az ablak mellé nézett. Amikor követte a farok nyomát, egy "óriási szürke, lélegző szőrgombócot" látott. Félelmében és sokkjában felhívta a barátját, aki folytatta, hogy elmondja neki, hol vannak a gumikesztyűk - arra az esetre, ha az oposszum megharapná vagy morcos lenne.

Barátjának helyzetjelentést is küldött: "Fogom a kesztyűt, megragadom a teste körül, és megpróbálom kihúzni a fából." Mivel az oposszumoknak van kezük, ez a kis fickó az életéért kapaszkodott a karácsonyfába. Nem számított, milyen erősen húzta Brett, vagy akármilyen erővel próbálta étellel csalogatni, nem mozdult.

Végül úgy döntött, hogy egyesével távolítja el az ujjait, amíg ki nem szabadította a fán lévő kapaszkodóját, de csak azután, hogy a fát és a rajta lévő díszeket is lehúzta magával. Ezután futásnak eredt, és a kanapé alá bújt. Valahányszor Brett elmozdította a kanapét, az oposszum a másik alá ment. Körülbelül öt kör után, közvetlenül azelőtt, hogy már majdnem feladta volna, Brett úgy döntött, hogy még egyszer utoljára megpróbálja. Elmozdította a kanapét, ráugrott az állatra, és legnagyobb meglepetésére sikerült megfognia az oposszumot, és megnyugtatnia.

Azt is megemlítette, hogy bár hívta az állatvédőket, azok csak órákkal később jelentek meg. Mivel Brett maga is állatbarát volt, sok háziállattal, köztük néhány kutyával, macskával, néhány kígyóval és még egy szakállas sárkánnyal is, elmondta, hogy megtartotta volna az oposszumot, ha nem lett volna olyan borzalmas szaga.

@brettbratt359 Here is the much requested part two story time on the Christmas tree possum. #opossum #christmas #part2 original sound - Brett
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás