promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alaposan meglepődött a magyar lány, amikor megtalálta pikáns videó-függő barátja másik telefonját
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar lánynak több randira is szüksége volt, hogy megkérdezze új barátját a másik, titkos telefonjáról.

A minap már megosztottuk egyik olvasónk levelét a szerelem és testiség bűvkörének témájában. Barnabás bátran és kicsit sem köntörfalazva osztotta meg velünk történetét. Elárulta, hogy párja és élete szerelme, Noémi rajongója a csak nők szereplésével készült erotikus alkotásoknak. Ám mindezt a hölgyemény teljes diszkrécióval kezelte.

Az említett cikk hatására postaládánk egy újabb érdekes történettel gazdagodott, köszönhetően Katusnak, aki talán még az előzőnél is meghökkentőbbel állt elő. Hősnőnk néhány kedves érdeklődő sor és kérdés után egy nagyon hihetetlen sztorit adott elő egy fiúról, akivel pár hónapig randiztak, és tulajdonképpen jártak is. Katus a húszas évei közepén jár, és elmondása szerint soha nem találkozott még olyan neurotikus és nárcisztikus emberrel, mint az exe. De a leginkább a pornó-fogyasztási szokásaitól rendült meg a bizalma az emberiség jövőjében.

„Márióval az édesanyján keresztül ismerkedtem meg. Én dajka vagyok egy óvodában, az édesanyja pedig óvónő. Sokat mesélt a fiáról, akiről elárulta, hogy nemrég volt túl egy komoly szakításon, akárcsak én. Elárulta, hogy egy nagyon kedves és naiv, de nagyon érzékeny fiú ő. Addig-addig nógatott, míg igent nem mondtam egy randira, hiszen mégsem veszthettem semmit. Nagyon leakart venni a lábamról, mert tulajdonképpen már az első üzenetváltások után meghívott egy grillétterembe. A vacsora egészét tekintve jól sikerült, valóban olyannak tűnt, mint ahogy az anyukája lefestette. Bár már itt is egy kicsit sok volt. Ami viszont szemet szúrt, az az volt, hogy rögtön a vacsora elején kirakta az asztalra a két mobilját. Furcsállottam, de nem jutott odáig a beszélgetés, hogy rákérdezzek a miértre. Pedig éppen nem volt munkája. Jöttek-mentek a randik, és a találkozások, és a „másik” telefonja egyre inkább foglalkoztatott. Sosem csörgött, csak néha jött rá valamilyen figyelmeztetés vagy jelzés. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de már két hónapja együtt voltunk, amikor megkérdeztem tőle, hogy mire használja a számomra ismeretlen eszközt. A legnagyobb közönyösséggel árulta el, hogy az nem más, mint az ő „recskafonja”. Így nevezte azt a telefonját, amiről kiderült, hogy az a titkos pornónézős készüléke. Teljesen leforrázott, mert elárulta, hogy ő azt napi rendszerességgel használja még úgy is, hogy teljesen normális volt a szexuális életünk. Szerinte ez neki jár, és szüksége van rá a mindennapi stressz levezetéséhez, még, ha a napjait otthon dögléssel is tölti. Természetesen teljesen kiábrándultam belőle, és ezután már csak pár alkalommal találkoztam vele, és így szép lassan kiléptem az életéből. Párszor hívogatott és írogatott, de meglepően hamar leállt a zaklatásommal. Ugye, csak szerintem nem normális az, ha egy pasi a barátnője mellett is ennyire pornófüggő?”

- tette fel a valószínűleg költői kérdést, Katus. 

Várjuk olvasóink jelentkezését, akik szintén ismernek olyan embert, akik ugyanígy tartanak egy titkos telefont. Ugyanis szereksztőségünk még soha nem is hallott hasonló esetről. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás