promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fiatal pár benézett a padlószőnyeg alá, hirtelen már nem volt menekvés, örökre megváltozott az életük az ott rejtőző dologtól
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt években divat lett mindenféle felfedezésről videókat készíteni, amelyek a végén kipukkadnak, mint egy lufi. Ám nem mindegyik videó ennyire érdektelen.

Az elmúlt pár évben elsősorban a tikTok-on jelennek meg a secretroom vagy hiddenroom tegek alatt olyan kontentek, amelyeken a tulajdonos, aki esetleg új ingatlanba költözött, vagy új ingatlant vásárolt, megmutatja, hogy miféle olyan helyeket talál a házban, amelyekre nem számított, nem meséltek neki róla, és így hirtelen és váratlanul csak feltűnt. Ám ez a téma nagyon hígul, már mindent feltesznek a közösségi média oldalakra. Nincs meg az a kis válogatás, ami a nyomtatott sajtó esetében megvolt, hogy szelektáltak, és csak a legjobb sztorik nyertek jogosultságot a széles nyilvánosság előtt.

Ez most mégis egy olyan sztori lesz, ami nagyon egyedi, és pozitív is, egy kis rejtélyes csoda. A fiatal pár, Mark és Jenny Ronsman új ingatlant vett Nagy-Britanniában, majd a rendje és módja szerint be is költöztek. Ám akkor azt is megtudták hogy bizony a mostmár dolgozószobaként funkcionál ó szoba egykor teljesen más funkciókat látott el, nem mindig így nézett ki, egészen más volt kialakítása is. A pár pedig már régóta fontolgatta, hogy belekezdenek a munkába, mégsem futotta erre.

Ám a homeoffice, majd a kiterjesztett homeoffice intézménye jött, és megengedte nekik ezt a "luxust", hogy belekedjenek az átalakításba.

Így elhatározták, hogy utánajárnak, tényleg van-e egy kisebb fürdő az íróasztal alatt. Módszeresen felszedték a padlószőnyeget, majd megtalálták azt, amitől leesett az álluk is. Azonnal nekiláttak, hogy újra fürödhessenek a helyiségben. Teljesen fel is újították azt, hogy megfeleljen a 21. század követelményeinek, van egy kisgyerekük is, így rengeteg biztonsági elemmel is ellátták, hogy a véletlenül se tudjon beleesni.

Ez volt az óriási meglepetés tehát a padlószőnyeg alatt, amely örökre megváltoztatta azt, hogy néz ki az új házuk. IDE kattintva tekinthető meg egy videó is erről a felfedezésről.

(via Metro.co.uk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás