promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy család gigantikus vasajtót talált a kertjében, leverte őket a víz, amikor 10 év után kinyitották
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú ideig vártak, azt hitték csak üres belül, egy nagy tér van csak.

Az elmúlt években sorra érkeztek a közösségi média felületein azok a hírek, amelyek arról számolnak be, hogy egy ingatlan vásárlása után valakik meghökkentő dolgot találnak a házukban vagy éppen a kertjükben. Mintha a mesék birodalmából lépnének ki a közösségi médiatartalmak gyártói ilyenkor, hiszen ennyi titkos ajtóval csupán a fikció világában találkozhattunk eddig. Gondoljuk ezt, és aztán, ha csak végig megyünk a TikTok-on a secret room felütéssel, csodák és csodája elképesztő, hogy mit ad ki a gép. De nemcsak a TikTok, de a YouTube-on is megtalálhatók a hasonló tartalmak.

És hogy ezek nem megkreált dolgok, tényleg felfedezik ezeket és meghökkennek? Igen, a legtöbbször, és a legjobb példa ez a fürdőszobában megtalált másik lakás esete:

[[cikk1]]

A Zwick-házaspár egy új ingatlanba költözött, a kertben pedig gigantikus vasajtó volt, úgy gondolták, hogy nem nyitják ki, mivel az volt a feltevésük, hogy csak egy nagy üres tér van, amelyet az előző tulaj használt. Amúgy z ajtó mögött 80 négyzetméternyi terület volt, és amikor kinyitották, totál leverte őket a víz, mivel ugyan a víz befolyt, és sok kárt tett a bent lévő dolgokban, ennek ellenére minden felismerhető volt. Egy amolyan házi bunker volt, a tulaj még a 60-as évek elején építette, akkor, amikor a tragikus körülmények között meghalt J. F. Kennedy, azaz JFK volt az ország elnöke.

bunkerben két hétre való élelmiszer volt, meg egy rakat felszerelés, többek között orvosi kellékek, szerszámok, lámpák. Szóval minden olyan cucc, ami arra volt hivatva, hogy a túlélést segítse. És persze egy rakat dolog volt ott, ami a hatvanas évekre utalt. Végül a bunkert sosem kellett használni, de jól mutatja a hatvanas éveknek azt az atomparanoiáját, hogy bármikor megtörténhet a végzete becsapódás, és akkor nem árt, ha háznál van egy bunker, ahova gyorsan le lehet menekülni.

Így nézett ki pontosan a felfedezés, amely bekerült a híradókba is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás