promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyen megalázták Sydney van den Bosch-t a tévében, megfagyott a levegő a Szerencskerék stúdiójában a megdöbbentő szavak után
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch-nak érdekes mondatokkal kellett szembenéznie a Szerencsekerék műsorában.

Egy ideje visszatért a Szerencsekerék tévé képernyőjére. Decemberben pedig egy újabb évad kezdődött el, ismét a TV2 csatornáján. Most is két civil játékos küzd egy ismert ember társaságában a mesés pénzösszegekért és az autóért. Természetesen az adások műsorvezetője Kasza Tibi, akinek Sydney van den Bosch segít felfedni a feladvány betűit, ő a Szerencselány. 

Korábban valaki hatalmas nyereményt zsebelt be és még az autót is elvitte, most pedig egy adás előtti pillanat látott napvilágot a TV2 oldalán, amelyen mindenki elnevethette magát. Ebben jól látható és hallható, ahogy épp csak megérkezett a játékos a stúdióba, máris fény derült a hiányosságaira. Méghozzá Sydney van den Bosch személyével kapcsolatban. 

Zsoltinak az adás előtt felhívtam a figyelmét, hogy vigyázzon, hogy mit mond, mit látok, mert mindent szóba hozok. És hát Zsolt az adás előtt suttogva kérdezte meg Ancsit, hogy hogyan hívják a hölgyet a betűfalnál. 

- fedte fel Kasza Tibor a civil játékos adás előtti mozzanatait. 

A játékos pedig nem tagadta le, elismerte a hiányosságát. Valójában nem ismerte Sydney-t, aki lehet, hogy ezt egy megalázó pillanatnak könyvelte el. Mindenesetre nem tette szóvá, csak mosolygott és nevetett a TV2 Szerencselánya. Sőt, mi több, még viccet is formált a modell nevéből. 

Sydney, én nem hagyom őt szidni

- hangzott el a vicces kijelentés a videóban. 

A műsorban sokszor történik valamilyen vicces jelenet, nemrég például Mohamed Fatima okozott felejthetetlen pillanatokat. A Fekete Vonat énekesnő ugyanis beszólt Kasza Tibinek és rendre utasította, aki majd egy idő után vissza is fogta magát. A műsor egy pontján pedig a jogász hölgynek a Fekete Vonat egyik dalát kellett volna folytatnia, amiben Kasza próbált segíteni, de ő is elrontotta a szöveget. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás