promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mennydörgő népharag zúdult a TV2-re, lázító képsorokat adott le a csatorna csütörtökön, ez könnyen a Szerencsekerék vesztét okozhatja
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Óriási botrányt robbantott ki a TV2 csütörtökön leadott műsora.

A TV2 nézői sokszor gyanakodtak már arra, hogy rendszeresen csalás folyik a Szerencsekerék-ben, a csatornát többször megvádolták azzal, hogy szabotálják azoknak a játékosoknak a fődíj játékát, akik túl sok pénzt nyernének, de azt is említették már párszor, hogy a TV2 a saját embereit juttatja be a műsorba. Abban igazuk van a nézőknek, hogy a TV2 befolyásolni tudja, hogy kik menjenek a Szerencsekerék-be, hiszen a Promotions többször is bebizonyította már, hogy a csatorna harmadrangú közszereplőket tolt be a stúdióba, mint civil játékos. Egyszer a Sztárban sztár leszek egyik versenyzőjét küldték be játszani, másik alkalommal pedig az Exatlon Hungary egyik szereplőjét.

A TV2 egyre merészebben húzkodja már a nézők idegeit, nem elég, hogy egyre bugyutább adásokat készítenek az ország legpörgősebb showjából, rendszeresen ismétléseket is adnak le, hogy minél tovább képernyőn tudjon maradni a produkció. Azonban most komoly népharag zúdult a Szerencsekerék-re, ugyanis felmerült a gyanú, hogy csalás történt a csütörtöki adásban.

A nézőknek feltűnt, hogy a fődíj játékba jutott Szekeres Adrienn előtte mindig könnyedén megfejtette a feladványokat - bármilyen nehéz is volt -, de az utolsó fordulóban olyan feladványt kapott, ráadásul olyan kevés betűkkel, hogy még akkor sem tudta volna kitalálni a helyes megfejtést, ha 10 percet adtak volna rá. A nézők szerint ráadásul ilyen szó nem is létezik, mint amit kiírtak a betűfalra.


Szekeres Adrienn több millió forintot veszített el a kijelzővédő fólia miatt. Ez az a fólia, amit a telefonokra szoktunk tenni, hogy megóvjuk a karcosodástól, a sérülésektől. Igaz, ezt közismertebb néven üvegfóliaként ismerjük, de ha rákeresünk az interneten, hogy kijelzővédő fólia, ezen a néven is több helyen ki fogja adni.

Ettől függetlenül valahol érthető a népharag, hiszen Szekeres Adrienn előtte tényleg uralta a játékot, egymás után fejtette meg a feladványokat, aztán érdekes módon a fődíj játékban, ahol több millió forint volt a tét, teljesen ledermedt, mert ötlete sem volt arra, milyen szót kellene kitalálnia.

A csalásra gyanakvó nézők ezeket írták az adás után:

„Már eleve nem akarták, hogy nyerjen. Azért ilyen feladványt odatenni....”

„Mond már meg te nagy eszű, mi az a kijelzővédő fólia? Ez ugyan az, mint a gitárhúr cserélő”

„Ez eleve eldöntött kudarc volt”

„Nem adják olyan könnyen a nyereményt, csak nagy ritkán találják el”

De lássuk, mi is történt pontosan a stúdióban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás