promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány a Szerencsekerék körül: jó megfejtést mondott, mégsem kapott pénzt érte
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bemondta a jó megfejtést, de pénzt nem kapott érte a játékos. Kitört a botrány a műsor körül.

Súlyos hiba történt a legutóbbi Szerencsekerék-ben, ami teljes mértékben a figyelmetlenségnek, az emberi mulasztásnak volt köszönhető, ugyanis a 4. forduló egyik feladványánál a helyes megfejtést bemondó játékos nem kapta meg a jó válaszért járó pénzösszeget. Ez komoly botrányt okozott az adás után, a nézők teljesen kiakadtak.

Roland a 4. forduló első játékában szépen gyarapította a pénzét, aztán kipörgetett egy zsákbamacskát is. A játékosnak választania kellett, hogy a szeletkén lévő összeget vagy egy garantált tárgynyereményt visz el. Roland a pénz választotta, így 500 ezer forinttal emelkedett a gyűjtött pénz. Ezek után meg is fejtette a feladványt, de a Szerencsekerék szabályzata szerint a 4. fordulóban már nem garantált tárgynyeremény jár a helyes megfejtésekért, hanem 200 ezer forint. Ezt azonban a műsor szerkesztői már nem írták jóvá Roland számlájára, és Kasza Tibinek sem tűnt ez fel.

Így jött volna össze Roland gyűjtött pénze az említett fordulóban: 1 millió 257 ezer forintja volt, mikor kipörgette a zsákbamacskát; ehhez hozzáadjuk a félmillió forintot, az már 1 millió 757 ezer forint. Ezek után bemondta a helyes megfejtést, de a 200 ezer forintot már nem kapta meg érte. Roland tehát hivatalosan közel 2 millió forinttal vágott volna neki a 4. forduló második feladványának, ahol meg is duplázta a nyereményét. Ez azért kínos, mert ezzel azt a 200 ezret is megduplázta volna, vagyis 400 ezer forinttal rövidítette meg őt a TV2.

Pontosabban nem Rolandot, hanem Gergőt, mert végül ő jutott be a fődíj játékba, és meg is nyerte a mesés nyereményt. Gergő tehát nem 4 millió 815 ezer forinttal távozott volna a stúdióból - bár ez is egy hatalmas, szép nyeremény -, hanem 5 millió 215 ezerrel.

Ezt a hibát a nézők közül is többen észrevették, és dühös kommentekkel árasztották el a Szerencsekerék közösségi oldalát:

„Roland járt rosszul, a megfejtésre járó 200 000 ft-ot nem kapta meg. Közben duplázott, az már 400 000 neki. Tibikém te is figyelsz mindenre, amire kell, arra meg nem”

„Rolandnál 1.257.000 Ft volt, a macska alatt (mert a zsákbamacskát pörgette és azt kérte) volt 500.000 Ft, azt megkapta, hozzá adták, így lett neki 1.757.000 Ft-ja, de a jó megfejtésért nem kapta meg a 200.000 Ft-ot, ami járt volna”

„Még utána volt duplázás is, az már 400 ezer pluszt jelentett volna, igaz, a cserével a végső nyertesnek, de Kasza megint pocsékul végezte a dolgát (gyakorlatilag megrövidítette a nyertest ezzel az összeggel)”

„Volt egy kis hiba, nem kapta meg a 200 000 a 4-ik kör első megfejtésénél. 1 200 000 volt, kapta a zsákbamacskát 500 000. Utána megfejtette, és mégis 1 700 000 maradt”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás