promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyönyörű nappalijában bukott le Szoboszlai Dominik, nem akárki lógott be a képbe a háta mögött
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még sosem leshettünk be ennyire a magyar válogatott csapatkapitányához.

Szoboszlai Dominik a bravúrosan megvívott Arsenal elleni rangadón kivette a részét csapata győzelméből, többek között karrierje első fejes góljával. A győzelem után viszont rossz híreket kaptak a csapat szurkolói: a magyar válogatott csapatkapitányának combsérülése kiújult, könnyen elképzelhető, hogy 7-8 meccses kihagyás vár rá, amíg rehabilitálódni tud.

Szoboszlairól azonban akkor is beszélnek, ha nem játszik: a magyar fiúra egyáltalán nem túlzás az a jelző, hogy óriási sztár, immár Liverpoolban is, a csapatnak szurkolók úgy követik a mindennapjait (ha nem jobban), mint egy hollywoodi filmcsillagét.

Dominik a napokban csináltatott új tetoválást, a végeredményre a legszolidabb leírás, amit eszünkbe jut, a "lenyűgöző" - elképesztő professzionális kidolgozást figyelhetünk meg a több jelentésrétegű, szimbolikus alkotásban.

Szoboszlai (pontosabban tetoválója) közzétett kettejükről egy közös képet a focista ritkán látható lakásából, annak nappalijából, amitől az angol nyelvű internet Liverpool-drukker részlege valósággal felrobbant. A képen egyrészt betekintést nyerhetünk a magyar labdarúgó otthonába: kortárs, letisztult stílus, skandináv-módi minimalizmus - de nem ez okozta az izgalmakat, hanem egy meglepő dekoráció.

Szoboszlai ugyan valószínűleg megtehetné, hogy egy-két felkapott kortárs festő festményével, esetleg antik dísztárgyakkal díszítse nappaliját, olcsóbb dekorációt választott, ami egyszerű kartonpapírból készült - a kartonpapír figura őt magát ábrázolja.

Az angol kommentelők megőrültek, záporoznak az olyan hozzászólások, mint a "ez az ön-szeretetnek az a szintje, amit el szeretnék érni", vagy hogy "ha én így néznék ki, nekem 2 is lenne a szobámban". A magyar válogatott csapatkapitánya úgy tűnik hát, hogy tényleg menthetetlenül a szurkolók kedvencévé vált, és sok ember példaképe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás