promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris itt az új, Szoboszlai Dominik fotóval közölte a nagy hírt
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar játékos nélkül lépett pályára tegnap a Liverpool FC, az Arsenal újra versenyben van a bajnoki címért.

A szezon egyik legnehezebb és legfontosabb mérkőzése várt a Liverpool FC-re vasárnap délután, hiszen a tavalyi szezonban ezüstérmes, az angol bajnokságot sokági vezető Arsenal ellen léptek pályára Londonban. Az Arsenal idén is nagyon jó formában van, a szezon elején sokáig vezették is bajnokságot, majd 5 ponttal is a Liverpool FC mögött voltak, ám vasárnap 3:1-es győzelmet arattak a bajnokságot vezető Liverpool FC ellen,

ezzel pedig újra beszálltak a versenybe a bajnoki címért. 

Pedig ez a mérkőzés után úgy is végződhetett volna a helyzet, hogy a Liverpool és a Manchester City párviadalává szelídül a küzdelem az elsőségért, hiszen egy Liverpool-győzelem azt jelentette volna, hogy az Arsenal már 8 ponttal van lemaradva az éllovastól. Azonban ez a fordulat elmaradt, az Ágyúsok pedig nagyszerű játékkal rukkoltak elő, a meccset is uralták, végül két góllal legyőzték a Vörösöket, az Arsenal-nak a megérdemelt győzelem után meccs végén a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp is gratulált.

A magyarok viszont a meccs előtt szomorú hírt kaptak, hiszen kiderült, hogy Szoboszlai Dominik nem utazott el a csapattal Londonba, így biztossá vált, hogy nem játszik a mérkőzésen. Később Klopp is részletesen beszélt arról, hogy biztonsági okokból hozták ezt a döntést, mivel kis fájdalmat érzett a magyar játékos azon a helyen, ahol korábban megsérült, a Liverpool pedig inkább nem kockáztatott.

Szoboszlai azon van, hogy minél hamarabb visszatérhessen a pályára, közben pedig egy vidám kép is megjelent vele kapcsolatban a közösségi médiában, hiszen máris új tetoválást csináltatott magának, Törőcsik Dániel közölte a közös képet, és megmutatta a magyar játékos új tetoválását is.

(via Origo)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás