promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stohl András napfényes otthonának egyik éke nagyon különleges, a sztárműsorvezető mese szépségű otthonban él családjával
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Stohl András otthona a megtestesült elegancia, látszik, hogy felesége profin ért a lakberendezéshez: van valami a nappaliban ami csodálatos.

Stohl András egyike hazánk legismertebb színészeinek: már a középiskolát is a dráma tagozatáról híres budapesti Vörösmarty Mihály Gimnáziumban végezte, ami után a következő állomás a Színház- és Filmművészeti Egyetem volt, amit 1990-ben végzett el az 1967-ben született Stohl.

Színházi karrierjét a Katona József színház társulatának tagjaként kezdte, aminek egészen 2001-ig volt a tagja - ettől az évtől kezdve azonban szabadúszó lett, mivel a társulat vezetése nem látta összeegyeztethetőnek Stohl televíziós munkáit a társulat művészi koncepciójával (míg Stohl saját életvezetési koncepcióját nem tudta összeegyeztetni a színészi fizetéssel - nem hibáztatjuk).

A Nemzeti Színház már kevésbé volt szigorú, így ott 2003-tól tíz éven keresztül, 2013-ig meghatározó színész volt.

Azóta volt már a Vígszínház tagja, vezetett számtalan műsort (Dancing with the Stars, Mutasd a hangod, Való Világ többek között), belekóstolt a Class FM-en a rádiózásba is, és még Luke Skywalkernek is kölcsönözte a hangját a Csillagok háborújában - de mi most elsősorban nem a színészi karrierjéről szeretnénk értekezni, hanem a művész házáról, ahol családjával él (Stohl Andrásnak 5 gyermeke van).

András otthona maga a megtestesült elegancia: hivalkodásról szó sincs, csak minőségi alapanyagokról, igényes dizájnokról, és nagy, fényes, belső terekről - a fehér falburkolat téglaszerű kialakítását különösen szeretjük, akárcsak a sok natúr fa bútort a házban. Stohl Andrást hosszú karrierje során bizony a botrányok sem kerülték el, így a legnagyobb örömmel fogadtuk az a videóját is, ahol a konyhában két üveg ital között dilemmázik - mindkét üvegben a legnemesebb ital, víz található.

Stohl András egyébként meglehetősen sok tartalmat tesz közzé közösségi médiás profiljain otthonáról, az alábbi képeken beleshetünk a színész és felesége mindennapjaiba, így néz ki az otthonuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás