promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kern András ezzel a több milliós csúcskocsival szabálytalankodik, igazi áramvonalas szépséggel parkol a sztárszínész
Borítókép:  Youtube - ATVmagyarorszag
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Álomszép kocsiról van szó, de ehhez mérten az ára sem karcsú.

Kern András az elmúlt időben majdnem annyiszor volt a híroldalak címlapján, mint színészi karrierje csúcsán. Az ok azonban most nem valamilyen nagyszabású film vagy színdarab - hanem a színész parkolási szokásai.
Rendszeresen azon kapták a megszámlálhatatlan kitüntetéssel büszkélkedhető művészt, hogy a tiltott módon, a járdán parkol kedvenc péksége előtt.
A színész büntetése nem a mi eladatunk, bizonyára a közterület fenntartók kezelik a problémát - szerkesztőségünk érdeklődését viszont felkeltette Kern András autója.

Minden jel arra utal, hogy a most 75 éves színész nem mostanában akar lelassítani, ugyanis egy igazi sportos modellt választott személyes használatra. A választás alapján egy megfontolt, nem rongyrázó ember képe bontakozhat ki előttünk, Kern András ugyanis a "celebautók" között ritkán feltűnőt, a költséghatékonyságot és ár-érték arányt szem előtt tartók kedvenc márkáját választotta: egy Toyotát.

A japán autógyártó-óriás csaknem 100 éves történelemre tekint vissza, és a világ egyik legnagyobb autógyártója - ami egészen hihetetlen teljesítmény, tekintve, hogy jóval kevesebb márka tartozik hozzá, mint a General Motorshoz vagy a Volkswagenhez.

Kern András autója egészen konkrétan egy GT86 kódszámú modell. Az autó 3 ajtós, ahogy egy sportautóhoz illik, és 200 lóerőt pakoltak bele a japán mérnökök. A városi autózásban nagy jelentősége nincs, de ha odalépünk neki, 7,6 másodperc alatt már 100 km/h-val is szelhetjük az utakat.

Az internetet böngészve bőven találunk autótesztelőket, akik a legjobb véleménnyel vannak az autóról - azért a japán technológiában ritkán csalódunk.

Árát tekintve az autó egyébként nem tartozik a legdrágábbak közé: első keresésre a legnagyobb használt autó portálon 8 darab elérhető ilyen típusú Toyota van, az áruk 6 és fél millió forinttól 11 és fél millió forintig terjed - egy új alapmodell ezek alapján olyan körülbelül 15 millió forint körül lehet, ami nem belépő szint, de nem is egy Bentley.

Állami elismerések ide-vagy oda, egy biztos: olyan kitüntetést még nem találtak fel, ami a KRESZ-szabályok áthágására jogosítana (ha ilyesmire vágyunk, akkor kénytelenek vagyunk rendvédelmisnek menni - és természetesen akkor is csak indokolt esetben lehet ilyet tenni), és nagyon reméljük, hogy a 200 lóerő a városban mindenképpen kihasználatlan marad. Az autóról önök is megnézhetnek egy vezetési beszámolót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás