promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra megmutatta 30 milliós luxusautóját, ilyen csúcsverdával furikázik a TV2 műsorvezetője
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra ezzel a méregdrága autóval közlekedik.

Ördög Nóra az egyik legismertebb és legfoglalkoztatottabb televíziós műsorvezető az országban. Folyamatosan képernyőn van, most alig ért véget a Séfek séfe 5. évada a TV2-n, rögtön utána elindult az Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát!, aminek szintén ő a házigazdája, arról nem beszélve, hogy a Dancing with the Stars-ban ő az egyik zsűritag is.

Ördög Nóra nagyon sokat közlekedik, ezért kiemelten fontos, hogy egy megbízható, biztonságos autó legyen alatta; de persze az sem utolsó, hogy mutatós, gyönyörű is legyen, hiszen egy ilyen híres televíziósnak nem is járhat akármilyen kocsi.

Most a közösségi oldalán ismét megmutatta azt a 30 milliós luxusjárgányt, amivel folyamatosan jön-megy; már egy éve, hogy az Audi egy meseszép Q7-sel ajándékozta meg őt. Nóra azért választotta akkor ezt a modellt, mert nagyon megtetszett neki a sportos megjelenés, de az is fontos szempont volt, hogy egy olyan járműjük legyen, ami a család minden igényét kielégíti. Az Audi Q7 55TFSI quattro pedig pontosan ez a típusú autó, de nyilván a borsos ára miatt nem tudná bárki megfizetni.

Ördög Nóra azután kapta meg ezt az autót, hogy ő lett az Audi hazai márkanagykövete.

„Imádok vezetni, és nagyon sokat is vezetek. Számomra az autó sosem csak egy eszköz, ami segít eljutni az úti céljaimhoz, sokkal inkább társ és egyben élettér, amelyben a napjaim meghatározó részét töltöm. Az autó számomra egy biztonságot adó, intim közeg, ahol a hétköznapokon fel tudok készülni a rám váró kihívásokra, vagy ahol este leteszem az összes problémát, mire leparkolok a házunk előtt. Ez az első alkalom, hogy Audit vezetek, de amikor beszálltam, azonnal otthon éreztem magam. A kényelemnek és a csúcstechnikának olyan kombinációja, amit soha nem tapasztaltam korábban”

- mondta korábban az Ázsia Expressz műsorvezetője.

Ördög Nóra a napokban ismét megosztott néhány fotót az autójával, ami egy 340 lóerős monstrum.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás