promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden szem Ördög Nóra lányára szegeződött, igazi csodagyereket nevelt kislányából
Borítókép:  YouTube/SpaTrendChannel
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra, hazánk egyik leggyönyörűbb műsorvezetőnője büszke anyuka is, és úgy látszik, jogosan az.

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál fotós már régóta az ország egyk legkedveltebb sztárpárjának számít, szinte sosem keveredetek még semmilyen botrányba. Nórát már számtalan műsor háziasszonyaként láthattuk a képernyőn, míg Nánási Pál munkássága elsősorban a férfiak körében aratott hatalmas sikereket. Sokat szerepeltek a hírekben a Balaton partján, Balatonakarattyán megnyitott kisboltjukkal is - válllakozásuk annyira népszerű lett, hogy a nyugodt tempójú kisváros lakóinak már voltak kifogásaik a forgalom ellen. Úgy tűni, hogy a sztárpár tehetségét a gyerekeik is örökölték. Nagyobbik lányuk a hétvégén vett részt élete első megmérettetésén, méghozzá nem is akármilyen műfajban.

Az Instagramon közzétett fotók tanúsága szerint a 10 éves kislány úgy tűnik, akrobata babérokra tör, vasárnap volt az első légtornász versenye. A mindennapi életben ritkán találkozunk ilyen akrobatákkal, talán cirkuszok porondjain lehet hasonló produkciókat látni. Mici, a kislány pedig úgy tűnik, elképesztő tehetséggel van megáldva: a beszámolók szerint lámpaláznak nyoma sem volt rajta, úgy pörgött és spárgázott a levegőben miközben vakító fények villództak, mintha mindig is színpadon állt volna. Lehetséges lenne, hogy egy artista karrier kezdetének vagyunk a szemtanúi?

Európában Portugáliában, Portoban található az egyik legnagyobb artista-iskola, és Budapest mellett a kontinens két kőcirkuszából az egyik is. Ha Porto utcáin sétálgatunk, belefuthatunk az utcán fellépő tanulókba, akik sokszor akrobata-performanszokkal egészítik ki a jövedelmüket, mivel a tandíj igencsak borsosnak mondható. Egy biztos, a kis Mici akárhogy is döntsön a karrierjét illetően (mivel 10 éves, azért még nem kell sietnie), a házaspár minden támogatást meg fog neki adni álmai eléréséhez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás