promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra mellei szinte kiestek a kamerák előtt, férje szólt rá a műsorvezetőre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nórára alig lehet ráismerni a Nánásiék legújabb videójában, olyan kivágott ruhában jelentkezett, hogy férjének, Nánási Pálnak rá kellett szólnia. 

Ördög Nóra már hosszú évek óta a magyar televíziózás egyik meghatározó alakja, akit nemcsak a szakmai közösség, hanem a közönség is ugyanúgy szeret, legalábbis az eddigi visszajelzések alapján. Az utóbbi esztendőkben számos díjjal jutalmazták a munkáját, a nézők pedig folyamatosan nagy érdeklődéssel követik a műsorait. A híresség sikert sikerre halmoz, miközben a közösségi oldalain is rendkívül aktív, és a családjával is minőségi időt tölt.

Ráadásul a családi vlogjukat is folyamatosan szerkesztik, habár már régen jelentkeztek, csütörtök délután felkerült egy újabb epizód a Nánásiék című csatornájukra. A videóban a kisboltjuk nyári időszakát mutatták be és meséltek arról is, hogy mi történik velük mostanában.

Nóra azonban tőle szokatlan módon egy teljesen kivágott ruhában jelent meg és még a melltartója is kilátszott. Nem telt el kis idő, a műsorvezető mellei majdnem kiestek. 

„Ejha! Eléggé kipakoltad magad anyukám”

- szólt rá Nórára Nánási Pál a vlog elején, ugyanis miközben Nóra az asztalra támaszkodott szinte mindent megmutatott magából, amit nem is szeretett volna. 


Biztos, hogy sokan meglepődnek ezen, hiszen Ördög Nóra nem arról híres, hogy sokat mutasson magából, ám volt már rá példa korábban, hogy férjének pucéran pózolt egy fotózás alkalmával. A pikáns képeket pedig meg is mutatták az interneten. Nóra ráadásul Playboy magazinban is szerepelt, de kifejezetten visszafogott volt annak idején, szinte alig mutatott valamit sok más sztárhoz hasonlóan. Természetesen az oda készült fotókat is fotós férje lőtte róla. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás