promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra feszülős, arcpirító helyen kivágott ruhában pózolt, mindenkit letaglózott a forró képével
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan bevállalós volt Ördög Nóra, hogy rögtön mindenkinek leesett az álla.

Ördög Nóra az évtizedek alatt a szakma, illetve a közönség szeretetéért is megdolgozott, jelenleg az ország egyik meghatározó televíziós alakja. Sok-sok díjat kapott már a munkájáért, rengetegen nézik a műsorait, szinte folyamatosan vagy a képernyőn van, vagy éppen valami új produkción dolgozik – közben pedig több projektben is benne van a keze, ráadásul a családjával is foglalkozik.

Nem tudjuk, hogy van ennyi ideje Ördög Nórának, de az biztos, hogy elképesztő ez a teljesítmény. Valószínűleg sosem unatkozik a csinos híresség, akinek szerencsére mostanában volt ideje egy kicsit pihenni is, ugyanis elmentek kettesben a férjével, a fotósként ismert Nánási Pállal egy gyönyörű helyre, hogy megünnepeljék a férfi 50. születésnapját – közben pedig egy kifejezetten érdekes dolgot is csináltak.

„A mai naptól a Diamonds Thudufushi korall-kertjében a 221-es korall-keret a "MiciVenci" nevet viseli. A helyi tengerbiológus segítségével mentettük és telepítettük a korallokat, amelyekről rendszeres időközönként fotókat kapunk majd. 2 év alatt akkorát nő, hogy már nem látszik majd a keret. Óriási élmény volt!”

– írta a közösségi oldalán Ördög Nóra, aki nem akármilyen képpel szemléltette az élményt.

A fotón egy feszülős, kivágott fürdőruhában pózolt Ördög Nóra a férje, illetve a korall-keret mellett, a látvány pedig egyenesen lenyűgözte a műsorvezető rajongóit, hiszen nagyon bevállalós volt ez a ruha. Többen meg is jegyezték, hogy a híresség egyenesen ragyog a felvételen, csodálatosan néz ki – sőt, olyan is akadt, aki az ország legszerencsésebb férfijának nevezte Nánási Pált, amiért ilyen gyönyörű felesége van.

Itt lehet megnézni Ördög Nóra posztját:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy egészen friss beszélgetést Ördög Nórával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás