promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra olyan kínos bakit vétett a kamerák előtt, hogy utána rögtön elszégyellte magát
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra egy kicsit túlzottan beleélte magát a szerepbe.

Ördög Nóra az ország legnépszerűbb és legsikeresebb műsorvezetői közé tartozik, hiszen folyamatosan kapja a szakmai díjakat (bár sokak meglepetésére tavaly Lékai-Kiss Ramóna letaszította őt a trónról, és elvette tőle az év legjobb női műsorvezetője díjat), ráadásul a visszajelzések alapján a közönség is imádja őt – erről árulkodik az is, hogy hatalmas követőtáborral rendelkezik, szinte folyamatosan a képernyőn van, és sorra bejönnek neki a következő projektjei.

Ördög Nóra egy igazi profi, aki számtalanszor bizonyította már a rátermettségét és a tehetségét a tévében, illetve különböző videókban, de sajnos néha vele is megesik, hogy bakizik, hibázik egyet, és bizony néha pont forog a kamera, hogy megörökítse a kellemetlennek nevezhető pillanatot – ilyen volt az is, mikor egy klipforgatáson a híresség annyira beleélte magét a féltékeny feleség szerepébe, hogy a papucsával véletlenül telibe megdobott egy kamerát.

„Szarka Tamás munkásságát mindig is nagyon tiszteltem, reggeli műsorokban, rendezvényeken sokszor láthattam, hallhattam élőben is zenélni. Így örömmel vállaltam, hogy a Fapapucs c. dal klipjében én legyek a féltékeny feleség, aki azt gyanítja a férjéről, hogy félrekacsintgat, ezért mindenféle galád dolgot elkövet ellene… Iszonyat szórakoztató volt a forgatás, elsóztam a levest, kidobálhattam és felgyújthattam a »férjem« ruháit, de még tányérokat is törhettem! Komolyan vettem a feladatomat és nagyon beleéltem magam a megcsalt feleség szerepébe, amit az egyik kamera sínylett meg, amikor telibe találtam azzal a bizonyos fapapuccsal…”

A végeredmény egyszerre kínos és mókás, Ördög Nóra is egyből a szája elé tette a kezét meglepetésében, biztos nagyon kellemetlenül érezte magát a csattanós baki miatt. Utána viszont nagy volt a nevetés, szóval nem volt semmi gond, jó hangulatban telt a forgatás, és senki sem haragudott meg a csinos hírességre azért, mert megdobta papuccsal a kamerát, illetve az operatőrt is – veszélyes munka ez, itt van rá a bizonyíték.

Itt lehet megtekinteni Ördög Nóra fapapucsos bakiját még 2022-ből:

Akit érdekel, az itt megnézheti az egész klipet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás