promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra felpofozott egy férfit egy balatoni szórakozóhelyen, videón a meghökkentő eset
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan illetlenséget mondtak, hogy Ördög Nóra kezet emelt.

Ördög Nóra már hosszú évtizedek óta a magyar televíziózás egyik meghatározó alakja, aki az RTL-en (akkor még: RTL Klubon) és a TV2-n is óriási sikereket ért el a műsoraival. A folytonos szakmai elismerések mellett a közönség szeretetét is élvezi, és rengeteg ember életére volt komoly hatással a munkásságával – a Bruno x Spacc formációból ismert rapper, Bruno is közéjük tartozik.

Pető Brúnó, vagyis Bruno nemrég jelentetett megy egy saját dalt „Ördög Nórika” címmel, és természetesen a tévés híresség volt a szerzemény egyik legfőbb inspirációja. A zene maga eléggé ritmusos, bulizós, fülbemászó, a szöveg viszont tartalmaz pár mondhatni „érdekes” mondatot, például a refrén is ilyen – nem csoda, hogy a kommentelők között voltak, akik eléggé kiakadtak miatta:

„Akarom Vergara Sofíát, Ördög Nórikát, hogy a számmal vegyem le a holmiját”.

A híres színésznő, Sofía Vergara amúgy a Modern család című sorozatból lehet ismerős sokaknak.

Az „Ördög Nórika” balatoni szórakozóhelyeken forgatott klipjében akad pár meglepetés, hiszen a háttérben többször is feltűnik a VALMAR csapat tagja, Marics Peti, illetve az olimpiai ezüstérmes magyar kajakozó, Tóth Dávid is – de hihetetlen módon maga Ördög Nóra is elvállalta a szereplést, ráadásul elég emlékezetes lett a fő jelenete, hiszen a videóban a szöveg miatt kiakadva elég erősen felpofozza Bruno-t.

Bruno amúgy elvileg onnan is ismeri Ördög Nórát, hogy hamarosan ő is szerepelni fog az Ázsia Expressz következő évadában, amiben elvileg Kempf Zozo lesz a párja – külön megjegyeznénk, hogy ez a dal nem azt jelenti, hogy feloszlott a Bruno x Spacc formáció, hiszen továbbra is zenélnek együtt, csak a más stílusú zenéiket csinálják külön.

Itt lehet megnézni az „Ördög Nórika” klipjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás