promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóráról előkerült egy videó mikor még szobalányként dolgozott, elképesztő életutat járt be a legnépszerűbb műsorvezetőnőnk
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha nem látnánk, nem hinnénk el hogy valóban Ördög Nóra van a felvételen.

Ördög Nóra neve a magyar televíziózás berkeiben megkerülhetetlen, ha valaki azt mondja, hogy músorvezető, sokaknak az ő neve ugrik be legelőször. Nem is csoda: hihetetlen életutat járt be. Sokan a Kölyökklub című műsorban láthatták először, valószínűleg rengeteg anyuka ott kedvelte meg a cserfes barna szépséget.

A gyerkekekkel elképesztően bájosan bánt, sokak szívébe azonnal belopta magát. Ha végignézünk az azóta felfelé ívelő pályájára, egészen hihetetlennek tűnik az a korszak.

Időközben ő maga is édesanya lett és megtalálta a szerelmet és a boldogságot Nánási Pál oldalán.

Gyerekkoráról és úgy általában a magánéletéről keveset beszél, ő valóban szakmai sikereivel szeretné felhívni magára a figyelmet. Most azonban egészen kivételes dolog történt, ugyanis előkerült egy videó a hihetetlenül fiatal Ördög Nóráról.

Ha nem tudnánk ki szerepel a felvételen, akkor is néhány pillanat múlva kapcsolunk: hiszen jellegzetes arcvonásait le sem tagadhatná a Séfek séfének háziasszonya, viszont hanghozdozása és kiállása teljesen összeegyeztethetetlen a mostani televíziós dívával.

Kivételesen ő áll a mikrofon másik oldalán és neki szegezik a kérdéseket, melyre megpróbál határozottan válaszolni, azonban a kislányos zavar miatt elég sete-sutára sikerül a rögtönzött interjú

Nagyon bájos így látni Nórit, aki a sztárság ellenére sem szállt el magától és valahol mélyen belül megmaradt ennek a népi ruhába öltözött színháztagozatos kiskamasznak: ha az kell akkor simán beáll a Balatonnál nyitott boltjukba árufeltölteni és kiszolgálni, de egy pillanat alatt képes a vörös szőnyegen sétáló sztárrá is átvedleni.

Ördög Nóri azon kevés televíziós karakterek egyike, akik mindenképpen üdítően hatnak a szakmára és soha nem mások kárán szeretne előrejutni, amikor humorizál azt is kedvesen és sohasem megalázóan teszi. Nagyjából biztosra vehető a siker, ha valamihez adja a nevét és ez nem véletlen: rengeteg díjat megkapott már Magyarországon, sok kategóriában, mivel mind etikailag, mind szakmailag tényleg a celebvilág élvonalában van.

A videót itt nézhetitek meg, nagyon nagyon aranyos és kellemes meglepetésre számítsatok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás